Hoe te schrijven Keyword Meta Tags

Keyword meta-tags werden ooit beschouwd als de belangrijkste factor in zoekmachine optimalisatie. Vandaag de dag zijn ze beschouwd als de minst belangrijke; volgens de online Search Engine Journal, de meeste zoekmachines niet keyword meta-tags rekening te houden bij de beslissing hoe je page rank in de zoekresultaten. Maar elke zoekmachine omgaat met keyword meta-tags anders, dus het is belangrijk om te weten hoe ze te gebruiken om uw voordeel over het internet.

instructies

1 Maak een lijst van elk zoekwoord of zinsdeel dat u denkt dat mensen zouden gebruiken om te zoeken naar een bedrijf als het uwe online. Probeer te komen met ten minste 50 van hen. Hoewel je nooit willen een zoekwoord binnen uw keyword meta tag te herhalen, kunnen sommige zinnen dezelfde woorden als andere zinnen bevatten. Bijvoorbeeld, als uw website promoot uw schrijven van diensten, uw trefwoorden of zinnen kunnen onder meer schrijver, copywriter, creatieve tekstschrijver, artikel schrijver, milieu-schrijver, web content schrijver, het schrijven, copywriting, het schrijven van diensten en internet schrijver.

2 Neem uw lijst met trefwoorden of zinnen en testen hun verkeer met een online tool, meestal bekend als een trefwoord populariteit checker. Deze tool vertelt u hoe vaak mensen daadwerkelijk zoeken naar uw zoekwoord of zinnen. Veel gratis tools van dit type zijn online beschikbaar, waaronder Self SEO en zoekmachine Google's eigen AdWords-tool.

3 Leer wat trefwoorden of zinnen worden gebruikt door uw top-ranking concurrenten. Om erachter te komen wie je concurrenten zijn, simpelweg uw eigen online zoeken doen met behulp van uw top twee of drie trefwoorden. Noteer de website-adressen voor de eerste twee of drie resultaten voor elke zoekopdracht. Maak dan gebruik van een meta tag analyzer, zoals de gratis analyse van Submit Express, om erachter te komen wat trefwoorden of zinnen die ze gebruiken. Hoewel je nooit meer wilt naar een andere website van keyword meta tag lijst te kopiƫren, bent u waarschijnlijk trefwoorden of zinnen die geschikt is voor uw website lijken te vinden. Ren deze door de populariteit van de zoekwoorden checker en ze in uw lijst als ze voldoende hoge rang.

4 Rank uw trefwoorden of zinnen in volgorde van populariteit en bewerken dienovereenkomstig. Anita Schott van Instant standpunt, dat SEO opleiding en instrumenten biedt, adviseert dat u uw keyword meta tag te beperken tot 48 woorden. Houd in gedachten dat een zoekwoord met twee woorden telt als twee woorden.

5 Schrijf uw zoekwoord meta tag door het scheiden van elk zoekwoord of zinsdeel met een komma. Ze lijst van de meest belangrijke zoekwoord of zinnen om de minst belangrijke. Hoewel dit in de orde van populariteit getallen, kan het niet exact. Zo wordt "schrijver" vaker dan doorzocht "milieu-schrijver," maar als je specialiseren in milieu schriftelijk, dan wil je die uitdrukking te zijn op de top van de lijst.

6 Integreer uw trefwoorden of zinnen in de kopie op uw webpagina. Een aanbevolen verhouding van de dichtheid is 3 trefwoorden om elke 100 woorden.

Hints

  • U wilt niet naar dezelfde keyword meta tag op elke pagina van uw website; elke pagina heeft een focus, en de zoekwoorden moet weerspiegelen dat verschil.
  • De meest gezochte trefwoorden vorige maand kan verschillen deze maand. Opnieuw te beoordelen uw zoekwoord metatags regelmatig en veranderingen dienovereenkomstig te maken. Als u nieuwe producten of diensten toe te voegen aan uw site, kunnen zij profiteren van keyword integratie.