Hoe maak je een webpagina die niet open Enter

Het internet vooruitgang elke dag, maar problemen zullen nog steeds af en toe ontstaan. Een veel voorkomend probleem is wanneer een webpagina of website laadt niet. Hier zijn een aantal eenvoudige problemen oplossingen voor toegang tot een webpagina die niet open.

instructies

1 Vernieuw de webpagina door te klikken op de reload knop aan de bovenkant van uw browser.

2 Controleer of het webadres, ook bekend als de URL. Spell woorden correct, profiteren wanneer dat nodig is en plaats leestekens in de juiste locaties.

3 Zorg ervoor dat u een werkende internetverbinding door te gaan naar een andere website. Als het correct laadt, dan is uw internetverbinding is niet het probleem. Als het niet wordt geladen, neemt u contact op met uw serviceprovider voor hulp.

4 Geef je mening over de webpagina blokken en knoppen op je firewall en virus scanning programma. Dit blokkeert bepaalde webpagina's kunt openen als je besturingselementen niet toestaan ​​voor de inhoud op die pagina, en je kan nodig zijn om uw controles te verlagen om deze te openen.

5 Wis uw browser cache, omdat het kan leiden tot pagina's verkeerd laden als het te vol is of als het beschadigde bestanden bevat. Zie uw browser helpfunctie voor instructies.

6 Controleer een online Web Archief voor de webpagina, als al het andere faalt, omdat de webpagina offline kan zijn. Voer het webadres in de zoekbalk en klik op "Take Me Back."

Hints

  • De inhoud van een webpagina offline toegankelijk via Web Archive zal niet up-to-date.