Hoe maak je een website met categorieën voor werknemers blokkeren

Je blokkeert al wit- en zwarte lijst van websites van de computers van uw medewerkers. Dit geldt ook voor websites die niet beschouwd als werk-gerelateerde. Nu alles wat je hoeft te doen is ook de websites van alle categorieën blokkeren. Dit zorgt ervoor dat uw medewerkers kwaadaardige bestanden die hun weg in uw bedrijfsnetwerk kunt vinden niet per ongeluk downloaden. De categorieën zijn pop-ups, peer-to-peer file sharing, freeware of software downloads en instant messages.

instructies

1 Open WFilter en laat het geheel belasting. Dit is het programma dat u al gebruikt om wit / zwarte lijst van websites van browsers van uw medewerkers te blokkeren. Het zal ook websites in alle categorieën blokkeren.

2 Selecteer het tabblad Web in de Blocking Level instellingen. Type "het blokkeren van web" in het Level tekstvak en "website categorie rule" in het Level Desc tekstvak. Door dit te doen opent de secties die u nodig hebt om het web Categorie regel toe te passen op uw netwerk en voorkomt dat werknemers toegang hebben tot de websites in alle categorieën.

3 Zorg ervoor dat het selectievakje naast "Enable Web Categorie Rule" is aangevinkt. In de keuzelijst naast deze selecte "Nieuw." Sla alle wijzigingen. Nu zijn alle websites in alle categorieën worden geblokkeerd.