Hoe uw laptop te gebruiken als een extra monitor

Hoe uw laptop te gebruiken als een extra monitor


Als u een laptop met een tweede beeldscherm hebt aangesloten kunt u weergave-instellingen configureren in het besturingssysteem om de laptop te gebruiken als een tweede of extra monitor. Een manier om de laptop te gebruiken als een extra monitor is wanneer je het hebt aangesloten op een docking station. Dit proces resulteert in u met de tweede monitor, aan de laptop, als primair beeldscherm en laptop als extra monitor.

instructies

Windows

1 Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer "Eigenschappen" in het contextmenu. Dit zal het dialoogvenster Eigenschappen voor Beeldscherm te openen.

2 Klik op het tabblad Instellingen.

3 Op het tweede scherm en sleep zodat het voor de eerste monitor. Een melding verschijnt waarin u wordt gevraagd om de monitor in te schakelen. Klik op de knop "Ja".

4 Zet een vinkje in de "Gebruik dit apparaat als de primaire monitor" en "Windows-bureaublad uitbreiden naar deze monitor" dozen.

5 Klik op de knop "Toepassen" om de wijziging op te slaan.

Mac

6 Klik op de optie voor "System Preferences" van het dok en selecteer de optie "Display".

7 Klik op de knop "Detect Displays" en selecteer de optie 'regeling ".

8 Verplaats de monitor locaties om de laptop te stellen als de extra monitor.

Hints

  • Klik op de knop "Identificeren" aan de onderkant van het venster Eigenschappen voor beeldscherm te zien welke monitor is ingesteld als de primaire of de eerste display. Elke keer dat u de laptop start de primaire beeldscherm zal de tweede monitor en de laptop zal fungeren als de extra monitor. Druk op de "F7" op de Mac om het scherm automatisch ingesteld.