Hoe om te controleren het opladen van een Dell Latitude D620 Battery

Een laptop batterij duurt voor een beperkte tijd, en als deze volledig is ontladen, moet u een stopcontact als je wilt blijven gebruiken op uw computer. Het laatste wat je wilt is om uren van het werk verliezen als gevolg van een onverwachte uitval van de accu. Om dit te voorkomen, controleert u de laadtoestand van de batterij. De Dell Latitude D620 is voorzien van verschillende methoden om ervoor te zorgen dat uw laptop zal niet opraken van de macht.

instructies

1 Druk op de "Fn" toetsen "F3" tegelijk. Hierdoor wordt een pop-up venster met de huidige status van de batterij met behulp van QuickSet, een hulpprogramma opgenomen met de Dell Latitude D620. Als uw computer geen QuickSet is geïnstalleerd, te downloaden via de link Resource of gebruik een andere methode beschreven in dit artikel.

2 Dubbelklik op de kracht pictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm voor een alternatieve methode om je kracht te controleren. Het pictogram lijkt op een batterij, terwijl de computer op accuvoeding en verandert in een stroomkabel wanneer de computer is aangesloten op een stopcontact. Dit geeft de huidige status van de batterij met behulp van tools ingebouwd in Windows.

3 Sluit de D620 scherm Latitude en draai de computer om om uw batterijstatus direct op de batterij te controleren. Duw de zwarte ronde knop in de hoek van de batterij. Dit zorgt ervoor dat de indicatoren naast de toets aan het licht. Als al deze vijf indicatoren oplichten, is de batterij bijna volledig opgeladen.

4 Open het menu "Start" van het Windows-bureaublad en klik op "Control Panel" voor een andere methode om de status van uw batterij te controleren. In het Configuratiescherm, dubbelklikt u op het pictogram "Power Options". Klik op het tabblad "Power Meter" om het huidige laadniveau van de accu weer te geven.