Hoe kan ik Java-updates Elimineer

Wanneer een computer heeft de Java Development Toolkit (een product van Sun Microsystems, later overgenomen door Oracle) is geïnstalleerd, maar heeft ook een utility genaamd Java Update. Java Update wordt automatisch uitgevoerd; elke keer dat het wordt uitgevoerd, contact op met de servers op java.com om te bepalen of er een nieuwere versie van een van de onderdelen van de Toolkit is beschikbaar voor download. Omdat de aanwijzingen met betrekking tot verbetering en het uitstellen van upgrades storend kan zijn, sommige gebruikers willen deze automatische functie uit te schakelen. U kunt de automatische Java-updates op uw computer uit te schakelen.

instructies

1 Klik op 'Start' en vervolgens 'Configuratiescherm' en dubbelklik vervolgens op "Java" en klik op het tabblad "Update".

2 Klik om het vinkje naast verwijderen "Controleren op updates automatisch." Als die optie is geselecteerd, wordt Java Update controleren of er updates zijn (standaard) elke dag om 16:00 en wanneer de computer opstart in Windows.

3 Klik op "Apply" en vervolgens op "OK." Op dat moment zul je met een handicap Java-updates hebben.