How to Move een CSS-Image

Ontwikkelaars maken afbeeldingen op webpagina move door aanpassing van de Cascading Style Sheet eigenschappen van hun foto's. Deze CSS-eigenschappen kunt u de locatie van een beeld in relatie opgeven om de linker bovenhoek van het beeldscherm. HTML, de taal die wordt gebruikt om webpagina's te maken, heeft geen methoden die u kunt gebruiken om objecten te verplaatsen. U kunt echter JavaScript en CSS te gebruiken om een ​​beeld te verplaatsen naar een locatie op uw webpagina.

instructies

1 Open een HTML-pagina met behulp van uw HTML-editor of Notepad.

2 Voeg een afbeelding aan de pagina door het invoegen van de onderstaande code over in het pagina's lichaam sectie.

<Img id = "button1" />

Vervang "XYZ.gif" met het beeld pad naar een reëel beeld op uw harde schijf. Als u liever om te testen met behulp van een beeld op het web, vervang "XYZ.gif" met de URL van de afbeelding in plaats daarvan.

3 Voeg de volgende knop code onder de in de vorige stap code:

<Input type = "button" value = "Move Image" onclick = "return moveImage ( 'Button1', '100', '200')" />

Met deze knop kunt u uw code te testen. Wanneer u klikt op de knop, het passeert de afbeelding id om een ​​JavaScript-functie met de naam "moveImage." Het gaat ook 100 en 200. Dit zijn de x- en y-coördinaten scherm definiëren van de locatie waarnaar u het beeld te verplaatsen. Deze waarden zijn in pixels.

4 Voeg de volgende JavaScript-code onder de CSS-code in de laatste stap beschreven:

functie moveImage (ImageID, xLocation, yLocation) {

var imageobject = document.getElementById (ImageID);

imageObject.style.position = "absolute";

imageObject.style.top = yLocation + "px";

imageObject.style.left = xLocation + "px";

}

Deze functie beweegt het beeld; ontvangt de id van de afbeelding meebewegen met de x- en y schermcoördinaten in de voorgaande stap beschreven.

5 Sla het document op en bekijk het in uw browser. Klik op de knop om het beeld te laten bewegen.

Hints

  • Verplaats andere beelden door te bellen naar de functie "moveImage", en het doorgeven van de id van het beeld dat u wilt verplaatsen. De functie verplaatst een object doorgegeven aan het. Test uw code voordat u het op uw webserver. Laat je niet voor de x- en y-coördinaten passeert u de functie beweeg je afbeelding van het scherm naar de plaats waar bezoekers van de site het niet kunt zien. Dit kan gebeuren als u de waarden van "xLocation" en "yLocation" te groot te maken.