Hoe maak Cartoon Pictures From Photos

een cartoon beeld van jezelf creëren geeft u de mogelijkheid om uw foto's te transformeren in pretuitdrukkingen voor uw online accounts. Deze beelden kunnen ook worden opgeslagen op uw computer voor het afdrukken of worden gebruikt als een screensaver of wallpaper. Webpagina's met inbegrip van Cartoonize, Kuso Cartoon en Be Funky kunt u uw foto's om te zetten in cartoon beelden zonder de noodzaak om geen software te downloaden naar uw computer.

instructies

cartoonize

1 Navigeer naar de Cartoonize website en klik op het tabblad "effect Cartoon".

2 Klik op 'Upload foto uit disk "of" Upload foto uit URL "op basis van de locatie van uw afbeelding. "Upload foto van schijf" kunt u beelden van uw computer laden. "Upload van URL" kunt u beelden van het web te uploaden.

3 Klik op "Choose file" en klik op de afbeelding die u wilt bewerken, en klik op 'Cartoonize nu "om uw foto te zetten in een cartoon.

4 Klik op "Download" om uw afbeelding op te slaan. Klik op "Zie het in full size" naar een complete look aan uw imago te krijgen of klik op "een andere foto Convert" om uw afbeelding verwijderen uit Cartoonize en beginnen met een nieuw beeldbestand.

kuso Cartoon

5 Navigeer naar de website Kuso Cartoon en klik op "Photo to Cartoon." Klik op de knop voor de afbeelding die u wilt maken en klik op "Bestand kiezen" om uw afbeelding te uploaden.

6 Voer een tag naam en klik op "Cartoonize foto."

7 Klik op de optie om de stijl, kleur, detail, verzadiging, helderheid, gladheid, licht en schaduw wijzigen en klik op 'Convert to cartoon. " Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en klik op "Opslaan als" gevolgd door de locatie die u wilt het bestand op te slaan op uw computer.

BeFunky

8 Navigeer naar de BeFunky website en klik op "Aan de slag."

9 Klik op 'Upload een foto ", gevolgd door" Artsy effecten "en" Cartoonizer. " Klik op de schuifregelaar in het vak "Mode" om het uiterlijk van uw beeld aan te passen en klik op "Apply" om de wijzigingen op te slaan.

10 Klik op 'Opslaan' en klik op "To computer", "To bibliotheek", "To Facebook album", "To Twitter" om op te slaan of upload je foto. U moet een Funky zijn account om uw afbeeldingen op te slaan met behulp van de "To library" optie.