Hoe kan ik het BIOS Password Reset op een HP Compaq DC 7800

Hoe kan ik het BIOS Password Reset op een HP Compaq DC 7800


De HP Compaq dc7800 is een zakelijke desktop computer beschikbaar met drie verschillende chassis stijlen. Omdat de dc7800 is een zakelijke computer, is het mogelijk dat u een gebruikte computer kan kopen met een power-on of BIOS-wachtwoord instellen. Dit kan gebeuren als een vorige eigenaar een power-on wachtwoord geconfigureerd en vervolgens vergat om het voor de verkoop van de computer te verwijderen. U kunt de power-on wachtwoord voor een HP Compaq dc7800 te verwijderen. De werkwijze voor de batterij die vergeten behoudt verwijderen verschilt enigszins, afhankelijk van de versie van de computer.

instructies

1 Sluit de HP Compaq dc7800 neer en koppel elke kabel van de computer zaak. Verplaats de computer zaak naar een stevige werkoppervlak.

2 Onderzoek de HP Compaq dc7800 chassis om te bepalen hoe het zijpaneel te openen. Als je een hendel aan de zijkant van de computer, trek aan de hendel om het zijpaneel los te maken. Als de computer heeft twee knoppen aan weerszijden van het chassis, druk en houd de knoppen om het paneel los te maken. Als de computer een grote knop op de rug, draait u de knop tegen de klok in om het paneel los te maken. Mogelijk moet u het paneel iets te trekken naar de achterkant van de computer naar het interne-vergrendeling tabs los te koppelen voordat het af van de dc7800 chassis.

3 Zoek de kleine metalen knoopcel batterij in de dc7800 chassis. Als de batterij onder een uitbreidingskaart, zie "Tips." Als de batterij is horizontaal, plaats uw duim en wijsvinger aan weerszijden van de batterij en wiebelen voorzichtig los uit de houder. Als de batterij verticaal is, trekt u de metalen lipje aan de rand van de batterij en til deze uit de houder.

4 Sluit alle kabels aan de achterkant van de dc7800 chassis en zet de computer aan. Als de computer wordt ingeschakeld, is het niet gevraagd om een ​​wachtwoord. Laat het besturingssysteem volledig geladen en sloot het vervolgens naar beneden. Verwijder alle kabels weer.

5 Vervang de knoopcelbatterij. Als uw dc7800 heeft een horizontale batterijhouder, plaats de batterij in de houder met de "+" kant naar boven. Als het een verticale houder, de "+" kant naar het tabblad metaal.

6 Plaats het zijpaneel voor de HP Compaq dc7800 chassis en de terugkeer van de computer naar de oorspronkelijke locatie.

Hints

  • Afhankelijk van de configuratie van de HP Compaq dc7800, zult u merken dat een uitbreidingskaart heeft betrekking op de knoopcelbatterij. Om een ​​uitbreidingskaart te verwijderen, draai de Phillips-schroef met de metalen beugel aan de rand van de kaart aan de HP Compaq dc7800 chassis. Haal de kaart en uit de sleuf, en plaats deze op een statisch-en stofvrije ondergrond totdat u klaar bent om het te vervangen zijn.