Hoe om te plakken Van PDF-formaat naar Excel

Microsoft Windows kunt u tekst kopiëren en plakken van en naar elke softwaretoepassing. U kunt dit doen met behulp van de Windows-klembord, samen met het kopiëren en plakken sneltoetsen. Deze functies kunt u een tekst uit een PDF-bestand te kopiëren en te plakken naar een Microsoft Excel spreadsheet.

instructies

1 Dubbelklik op het PDF-document op uw computer om deze te openen. Het bestand wordt automatisch geopend in uw PDF reader of maker programma.

2 Identificeer de tekst die u wilt plakken naar Microsoft Excel. Selecteer het begin van de tekst door te klikken en de linkermuisknop ingedrukt en sleep de cursor naar het einde van de tekst die u wilt kopiëren en vervolgens de muisknop los.

3 Druk op de en houd de 'Ctrl' toets op het toetsenbord, en druk op de "C" knop. Deze kopieert de tekst uit het PDF-bestand naar het Windows Klembord.

4 Klik op de knop "Start", klik op "Alle programma's," klik "Microsoft Office" en vervolgens op "Microsoft Excel." Dit lanceert de Microsoft Excel-programma.

5 In de nieuwe Excel-spreadsheet, selecteert u de cel of cellen waarin u de tekst uit het PDF-bestand te plakken. Houd de "Ctrl" knop op je toetsenbord, en druk op de "V" knop. Dit plakt de tekst van het Windows-klembord in Excel.