Hoe te beheren Information Systems Security & Privacy

Hoe te beheren Information Systems Security & Privacy


Informatiebeveiliging is van cruciaal belang voor zowel particulieren en bedrijven. Het waarborgen van de privacy en de beveiliging van de informatie vereist een vermogen om risico's te analyseren, de juiste procedures te implementeren en beheren van de beveiliging van een informatiesysteem. Zodra u de kwetsbaarheden in het informatiesysteem hebt bepaald, kunt u op zijn plaats zet een veiligheidsbeleid die hen behandelt.

instructies

1 Hoe te beheren Information Systems Security & Privacy

Identificeer de bedreigingen voor een systeem en toegang te voorkomen.

Analyseer potentiĆ«le bedreigingen voor het informatiesysteem en privacy door het beantwoorden van de volgende vragen: Wie heeft toegang tot het informatiesysteem? Is het voldoende beveiligd tegen fysieke toegang door onbevoegden? Welke programma's worden op het informatiesysteem of aangrenzende netwerk geĆÆnstalleerd? Is het netwerksysteem bereikbaar vanaf het internet? Antwoorden op deze vragen kunnen inzicht geven in de grootste bedreigingen voor de veiligheid van een informatiesysteem te bieden.

2 Hoe te beheren Information Systems Security & Privacy

Fysiek veilige dataopslag locaties.

Beheer informatie en zorgen voor privacy door het beperken van de toegang tot gevoelige informatie. Installeer sloten op alle deuren die leiden naar systemen die gevoelige informatie bevatten. Beperk de toegang tot deze systemen aan individuen met behulp van beveiligde, met een wachtwoord beveiligde toegang locaties te selecteren. Monitor elk toegangspunt locatie met een gesloten tv-circuit. Vereisen dat personen die regelmatig toegang tot gevoelige informatie hebben hun wachtwoorden regelmatig te veranderen.

3 Hoe te beheren Information Systems Security & Privacy

Bescherm het informatiesysteem van de interne en externe bedreigingen van de veiligheid.

Installeer de hardware en software firewalls op gevoelige systemen. Gebruik inbraakdetectie en -preventie systemen. Centraliseer de opslag van informatie met behulp van speciale informatie servers. Houd server taken gespecialiseerde en gescheiden, met behulp van afzonderlijke fysieke systemen voor elke taak. Gebruik een machine voor een web-server, de andere als een applicatie-server, en andere individuele machines voor gespecialiseerde taken zoals data servers.

4 Hoe te beheren Information Systems Security & Privacy

informatie en privacy te beschermen kan geld besparen.

Maken en zich te houden aan een strikt beleid met betrekking tot de toegankelijkheid van het informatiesysteem. Vereisen werknemers om het testen van hun kennis van veiligheidsprocedures passeren. Controleer regelmatig de veiligheid van het systeem. veiligheidsmaatregelen grondig te testen, en vaak analyseren van het systeem om te bepalen of veranderingen nieuwe beveiligingsproblemen hebben ingevoerd. Adres dergelijke problemen onmiddellijk.

Hints

  • Voeren grondige controles achtergrond van de werknemers met toegang tot systemen te beveiligen.
  • Ga er nooit vanuit dat een inbreuk op de beveiliging niet kan gebeuren. Wees altijd waakzaam, aangezien elk systeem heeft kwetsbaarheden.