Hoe het opzetten van Microsoft Office Outlook 2007

Hoe het opzetten van Microsoft Office Outlook 2007


In theorie basisprincipes van time management en de productiviteit eenvoudig klinken. U stelt een doel, stappen die nodig zijn om het doel te voltooien, taken, gestelde termijnen te definiëren en beginnen met het werk te analyseren. Problemen kunnen zich voordoen, echter, wanneer één doel en de set van gerelateerde taken worden veel doelen met vele taken. Het bijhouden van projectgerelateerde taken, evenals de normale dagelijkse activiteiten, zonder dat ze overweldigd vereist een time management systeem. Een oplossing is het opzetten van Microsoft Outlook 2007 op een manier die u helpt visualiseren, organiseren en prioriteiten stellen, waardoor u tijd effectiever te beheren en krijgen de belangrijke dingen gedaan.

instructies

Opzetten van een Control Panel Homepage

1 Schik Outlook ruiten naar een informatie-overzicht met de mappenlijst aan de linkerkant, Outlook-agenda in het midden te bieden, en To-Do Bar, en Daily takenlijst aan de rechterkant van het scherm. Gebruik het tabblad "View" in het hoofdmenu Outlook 2007 om alle controle pagina opties in te stellen.

2 Stel het navigatievenster op "Normaal" om het standaard zichtbaar aan de linkerkant van het Outlook-venster te maken, en klik op het pictogram "Kalender" in de linker benedenhoek van het navigatievenster te schakelen naar een kalenderweergave. Voeg Outlook mappen naar het navigatievenster door het pictogram te selecteren "Folder List" in de linker benedenhoek van het navigatievenster.

3 Stel de Outlook-agenda naar een Weekly uitzicht door "Week" te selecteren in het menu "View".

4 Selecteer de "To-Do" bar van het menu "View", selecteer de "Afspraken" en opties "Task List" en stel het oog op "Normal."

5 Voeg de "Daily Task List" in het menu "View" en zet deze op "Normal."

Maak Master Categorieën

6 Bepaal hoe u wilt benoemen en onderscheid te maken tussen items zoals afspraken, projecten, bijeenkomsten, boodschappen of andere taken. Outlook biedt zes kleuren categorieën standaard die u kunt gebruiken om deze taak te volbrengen. Om toegang te krijgen tot de categorieën, klik met de rechtermuisknop ergens in de agenda en selecteer "Nieuwe afspraak" om de afspraak te openen, klikt u op het icoontje "categoriseren" en selecteer vervolgens "Alle categorieën."

7 Selecteer een categorie aan te passen door het plaatsen van een vinkje in het vakje naast de kleur en dan selecteert u de knop "Rename". Voer dan een naam voor de categorie, zoals "Boodschappen", of de naam van een project waaraan u werkt, en druk op "Enter" om de nieuwe categorie naam in te stellen. Herhaal dit proces om het maken van Master categorieën.

8 Klik op "OK" om het venster "Color Categorieën" te sluiten.

Voeg categorie Items aan de Outlook 2007 Agenda en takenlijst

9 Voeg kalender items door het selecteren van de "Actions" tab hoofdmenu en vervolgens een optie te selecteren, zoals "Nieuwe afspraak" of "Nieuwe terugkerende afspraak." Typ een naam voor de afspraak en selecteer de juiste "Start" en "End" dag en tijd.

10 Stel een optionele herinnering voor de agenda-item uit de "Herinnering" drop down box. Als u wilt dat de herinnering aan een eigen geluid hebben, selecteer de optie "Sound" en kies uit de weergegeven lijst.

11 Selecteer de juiste categorie voor het agenda-item.

12 Selecteer de "Herhaling" optie om de tijd en frequentie in te stellen indien de agenda-item is een terugkerend punt, zoals een afspraak of vergadering.

13 taken toevoegen door te klikken op de "Task" lijst voor de juiste dag, typen in de taak en klik met de rechtermuisknop om een ​​categorie voor de taak toe te voegen. Wanneer u een taak te voltooien, markeren compleet door met de rechtermuisknop te klikken op de naam van de taak en het selecteren van "Markeren als voltooid."

Hints

  • In het paneel 'Outlook Navigation om door Outlook-mappen zoals Mail mappen of de lijst met contactpersonen. Selecteer de map Agenda om terug te keren naar uw Control Panel.
  • Mocht u nog Master categorieën nodig, maak zo veel als je nodig hebt vormen de door het selecteren van de "New" knop in het Categorieën venster Kleur.