Hoe kan ik mijn Hotmail account?

Hoe kan ik mijn Hotmail account?


Als u zich heeft aangemeld voor een Hotmail-account, kunt u uw account wilt om zo vaak te controleren op uw e-mail en uw persoonlijke en registratie-informatie bekijken of bij te werken. Als u wilt uw Hotmail-account te controleren, hoeft u alleen maar aan te melden om te beginnen.

instructies

1 Meld u aan bij uw Hotmail-account met een Windows Live ID en wachtwoord.

2 Klik op de "Inbox" om te zien of er nieuwe e-mailberichten hebt om uw account gestuurd. Nieuwe berichten zijn vetgedrukt en u kunt op het bericht onder het bericht te bekijken.

3 Klik op de pijl naast uw sign-in naam boven rechterbovenhoek van het scherm en selecteer "Bekijk je account" in het drop-down menu om al uw accountgegevens toegang.

4 Kijk over uw accountgegevens wanneer de "Account" wordt geopend. U kunt uw wachtwoord wijzigen, bekijk uw alternatieve e-mailadres en zie de mobiele telefoon die op uw account op deze pagina.

5 Klik op "Geregistreerd informatie", terwijl je nog steeds het bekijken van de "Account" pagina. U kunt uw adres, beroep en werklocatie hier bekijken.

6 Klik op "Marketing voorkeuren" onder "Additional Options" tijdens het bekijken van uw account informatie. Je kunt kiezen of je wilt Microsoft toestaan ​​om speciale aanbiedingen naar uw e-mailadres te sturen hier.