Hoe te converteren van een XPS een JPG gratis

XPS staat voor "XML Paper Specification." Het is een elektronisch dataformaat. Dit formaat is meestal moeilijk te openen en is niet bekend verenigbaar met veel programma. Je kunt het veel makkelijker te openen door het omzetten van XML naar een meer compatibel formaat, zoals JPG te maken. U kunt deze conversie gratis doen, als je gebruik maken van een aantal gratis programma's en conversie tools beschikbaar op het internet.

instructies

1 Download en installeer Format Factory uit FormatOz.com. Klik op het tabblad 'Foto's' in de linkerbenedenhoek. Selecteer de "All naar JPG" knop. Klik op "Add File." Dubbelklik op het XPS-bestand. Klik op "Start" om te zetten naar JPG. Format Factory is freeware software.

2 Bezoek Image.Online-Convert.com. Klik op de "Choose File" knop die zegt "Geen bestand gekozen" ernaast. Dubbelklik op het XPS-bestand in het venster Bladeren. Het is nu de naam van het bestand weer te geven naast de knop. Klik op "Convert file" aan de onderkant van de pagina om te zetten naar JPG.

3 Navigeer naar CoolUltils.com. Klik op 'Bladeren' waar het zegt "Upload bestand om te zetten." Een browservenster verschijnt. Dubbelklik op uw XPS-bestand te uploaden. Selecteer "JPEG" onder "Omzetten naar," het is de ene aan de top. Klik op "Download geconverteerde bestand."