Problemen met een Mousepad

Muismatten - ook bekend als aanraakkussens - worden in laptopcomputers ter vervanging van een normale muis. Terwijl ze niets zo comfortabel of zo eenvoudig te gebruiken, ze zijn handig als je onderweg bent. Een mousepad werkt met de elektrostatische energie in je vingers. Dit is de reden waarom, bijvoorbeeld, gebeurt er niets als u probeert om de muisaanwijzer door het bewegen van een pen of een ander apparaat over de muismat. Echter, als uw mousepad werkt niet goed in weerwil van normaal gebruik, wilt u misschien een aantal van de volgende methoden voor probleemoplossing proberen.

instructies

1 Zorg ervoor dat u met behulp van de computer in de juiste omstandigheden. Er mag geen vocht op je handen zijn bij het gebruik van de muismat, omdat dit negatieve gevolgen voor de nauwkeurigheid.

2 Maak de mousepad met een zachte pluisvrije doek, bij voorkeur met een kleine hoeveelheid alcohol op. Zorg ervoor dat er echter op dat je niet daadwerkelijk krijgen de mousepad nat.

3 Klik op de "Een programma verwijderen" koppeling in het Control Panel. Dit is te bereiken door het intikken van "Control" in het menu Start zoekvak of door te klikken op de link in het menu Start. Verwijder eventuele-muis-gerelateerde drivers en andere software. Terwijl de nieuwe laptops steevast komen met een hele reeks van software en drivers voor de ingebouwde muis, zijn geen van deze daadwerkelijk nodig is. Windows biedt perfect passend ingebouwde drivers. Windows zal het apparaat opnieuw te installeren voor u op reboot.