Hoe kan ik een Dell Hard Drive Upgrade

Hoe kan ik een Dell Hard Drive Upgrade


Dell desktop computers zijn in principe hetzelfde als de meeste andere computers en maken gebruik van standaard computer hardware. Met betrekking tot reparaties en onderhoud, maar een voordeel van het bezit van een Dell is dat de fabrikant van de computer te maken zijn gevallen erg basic en dus gemakkelijk om mee te werken - vooral als je nodig hebt om de zaak te openen voor een dergelijke upgrades zoals het wijzigen van uw harde schijf.

instructies

1 Koop een nieuwe harde schijf die de specificaties die u wilt heeft. Zorg ervoor dat je ofwel hetzelfde type schijf die u had of dat uw computer heeft een aansluiting voor het nieuwe type schijf die u hebt gekozen te schaffen. Drives kunnen zowel IDE, wat staat voor Integrated Drive Electronics, of SATA wat staat voor seriƫle geavanceerde technologie beslag zijn. SATA is de nieuwere type aandrijving. Beide types rijden lijken, maar SATA-schijven zijn sneller en hebben een ander type aansluiting.

2 Open de desktop computer zaak. Op oudere Dell desktops er een zijdeur u kunt verwijderen. De deur heeft een lip die is geschroefd op de achterkant van de behuizing. Draai de kruiskopschroeven terwijl u de deur op zijn plaats, en dan kun je de deur glijden. Verschillende Dell model kunnen anders te openen. Bijvoorbeeld, sommige nieuwere modellen hebben een knop op de bovenkant en onderkant van de behuizing die moeten worden ingedrukt en trek de zaak geopend. Deze vrijgave mechanismen meestal aan de achterzijde van de behuizing of aan de bovenkant van de behuizing. Raadpleeg uw Dell handleiding voor bijzonderheden.

3 Koppel de kabels los van de achterkant van de harde schijf in uw computer. Er moet een voedingskabel en een datakabel zijn. Schroef de vier kleine Phillips schroeven waarmee de rit naar de computer zaak. Je moet vier schroeven aan beide zijden van het station. Als u een oudere Dell moet je een van de deur los te draaien aan de andere kant van de zaak. Beide deuren komen uit op dezelfde manier.

4 Schuif de nieuwe harde schijf in de ruimte waar de oude was. Bevestig het aan de computerkast met vier schroeven aan elke kant. De harde schijf zal moeten gaten die line-up met de zaak te worden vastgeschroefd op zijn plaats. Sluit het netsnoer. Sluit de oude data kabel. Als de schijf is van een ander type en uw Dell heeft de juiste aansluiting voor de nieuwe harde schijf, gebruik dan de Dell handleiding om de verbinding te lokaliseren en sluit een kabel van het moederbord naar de harde schijf. Het moederbord is de grote printplaat, dat is geschroefd in de zaak en voor elk deel van de computer verbinding met het. Je zult waarschijnlijk nodig om de juiste kabel te kopen van een computer retailer. U zult uw Dell handleiding nodig om de drive-aansluiting op het moederbord te vinden. De handleiding is een diagram van het moederbord en de punten waar alle verschillende verbindingen te worden geacht te zijn bevestigd tonen.