Hoe maak je een website voor een organisatie Maak

Hoe maak je een website voor een organisatie Maak


Er zijn veel elementen te overwegen bij het maken van een website voor een organisatie. De indeling, het ontwerp, het thema en de inhoud van alle invloed op de individuele perceptie van de organisatie als geheel. Maak een sterke eerste indruk door het creëren van een professioneel ogende website die visueel aantrekkelijk en rijk aan inhoud van hoge kwaliteit.

instructies

1 Iemand inhuren om de website van uw organisatie op te bouwen. Je wilt dat het zo professioneel mogelijk te kijken; dus, tenzij u hebben uitgebreide ervaring met het bouwen van websites, is het het beste om een ​​deskundige in te huren. Je zou ook overwegen het inhuren van een grafisch ontwerper om te helpen met het ontwerp elementen. Zorg ervoor om te werken naast uw website ontwikkelaar en graficus om de kleuren, lay-out, stijl en thema adequaat uw organisatie te vertegenwoordigen garanderen.

2 Maak een registratie pagina voor bezoekers van alle of een deel van toegang tot de informatie op uw website. Dit zal helpen bijhouden van bezoekersstatistieken en creëert een lijst met contactpersonen voor uw organisatie.

3 Schrijf een uitgebreide beschrijving van uw organisatie en haar geschiedenis. Hoe en waarom werd het gecreëerd? Wanneer en door wie? Wat zijn de doelstellingen van de organisatie en wat betekent het voor? Wat heeft de organisatie bereikt? Wat is de organisaties mission statement?

4 Schrijf een korte bio op alle medewerkers in de organisatie en onder meer een foto van elke persoon. Als er te veel mensen zijn kon je gewoon onder de managers. Deze informatie helpt uw ​​bezoekers voelen zich meer deskundig en aangesloten op uw organisatie en de mensen binnen het.

5 Voeg een pagina markeren de huidige problemen van uw organisatie ondersteunt of promoties is het hebben. Bijvoorbeeld, een not-for-profit organisatie die bezoekers willen om te zien wat ze doen en hoe hun donatie geld (indien van toepassing) wordt gebruikt. Een for-profit organisatie zal willen hun producten, service, verkoop en promoties adverteren.

6 Voeg een evenement kalender aan de evenementen die uw organisatie houdt of dat uw organisatie is van plan om te wonen te markeren.

7 Voeg een sectie "Frequently Asked Questions" met antwoorden op vragen die mensen kunnen hebben over uw organisatie.

8 Voeg een donatie knop (als uw organisatie is not-for-profit) en bespreken een aantal andere manieren waarop mensen kunnen helpen ondersteunen uw oorzaak (bijvoorbeeld via vrijwilligerswerk of ondertekenen petities.)

9 Voeg een contact pagina van uw organisatie adres, telefoonnummer, faxnummer, e-mailadres en eventuele andere contactgegevens die u zou kunnen hebben.

10 Experimenteren met de lay-out en het ontwerp van uw website totdat u tevreden bent.

Hints

  • Het navigeren van uw website makkelijker met een site map of website zoekmachine.