Hoe vindt u & Recover een automatisch opgeslagen bestand

Het kan zeer frustrerend zijn als je werkt aan een project of het typen van een document, en vervolgens, zonder waarschuwing, de computer of het programma crasht voordat u in staat om uw werk op te slaan waren. Het is echter niet altijd noodzakelijk om opnieuw te beginnen. Veel programma's in Microsoft Windows maakt een automatisch opgeslagen temp bestand na de eerste 10 minuten, dus als het het sluit een daling van meer dan 10 minuten nadat u het begon, is de kans groot dat er een tijdelijk bestand dat kan worden teruggewonnen en gebruikt.

instructies

1 Open "My Computer."

2 Dubbelklik op de "C:" drive. Hierdoor worden alle vermeld op de schijf mappen weer te geven.

3 Open de "Documents and Settings" map, gevolgd door de "Gebruikers" map. Selecteer de gebruikersnaam die werd gebruikt wanneer het programma crashte. Dit is waarschijnlijk waar de tijdelijke bestand is opgeslagen.

4 Dubbelklik op het "Application Data", en uiteindelijk "Microsoft." Dit is waar de tijdelijke automatisch opgeslagen bestanden worden bewaard. Selecteer het bestand dat je gelooft is de temp, dubbelklik op het. Het moet het programma dat wordt op het moment dat werd gebruikt te lanceren en de inhoud van het bestand te laden. Echter, als dit niet werkt, opent het programma op, sleept u het tijdelijke bestand in. Het moet nu worden weergegeven en klaar om te worden gebruikt.