Netflix Crashes Firefox

Netflix Crashes Firefox


Af en toe, het laden van een Netflix streaming video kan de Firefox-browser laten crashen. De diagnose van het probleem gaat oplossen van problemen met de software-elementen, met inbegrip van de Firefox-browser, de Silverlight-plug-in of een andere augmentaties naar de browser. Minder vaak, kunnen oudere hardware bijdragen tot crashes tijdens het kijken naar Netflix.

Firefox

Altijd kijken Netflix streaming content met behulp van de meest up-to-date versie van de browser. Om te controleren of uw Firefox-browser up-to-date, openen en klik op "Help" en dan "About" om te controleren welke versie van Firefox u draait. Firefox zal u vertellen welke versie je draait en of het beveelt een update. Firefox kan vervolgens automatisch downloaden en installeren van de update, indien nodig.

Silverlight

Netflix maakt gebruik van de Microsoft Silverlight-plug-in voor het beheer van digitale rechten met zijn streaming video bibliotheek. Een probleem met Silverlight, zoals corrupte installatie of upgrade, kan leiden tot Netflix om de Firefox-browser crashen. Als u vermoedt dat Silverlight voor het veroorzaken van de crash Netflix, verwijderen Silverlight, herstart uw computer en vervolgens opnieuw te installeren. De verwijderingsprocedure verschilt voor de verschillende versies van Windows en Mac, dus raadpleeg de officiële Microsoft Silverlight pagina om het verwijderen te voor uw computer te vinden.

uitbreidingen

Firefox kunt u van derden add-ons genaamd extensies die kleine programma's die de functionaliteit van Firefox verhogen zijn te installeren. Extensies kunnen problemen met streaming video diensten zoals Netflix veroorzaken. Als u onlangs hebt geïnstalleerd of een uitbreiding geactualiseerd en vervolgens problemen met Netflix playback ervaren, ofwel uitschakelen of verwijderen van de extensie. Om een ​​extensie uit te schakelen, klikt u op "Firefox", "Add-ons" en "Extensions." Klik op "Disable" over de verlenging u vermoedt dat het probleem veroorzaken en start Firefox om te controleren of dit het probleem is opgelost.

Andere problemen

Soms problemen die Netflix kunnen veroorzaken aan Firefox laten crashen onder andere videokaart problemen, het geheugen problemen en snelheid van Internet. Kijken naar Netflix een een oude of low-end machine met zeer oude grafische kaart. Waar mogelijk, bevestigen dat de computer die u gebruikt om Netflix streaming content kijken voldoet aan of overtreft de minimale hardware-eisen van een 1,2 GHz processor, 512 MB RAM voor PC of een Intel-gebaseerde Mac met minstens 1 GB RAM. Als uw computer voldoet aan de minimale vereisten, sluiten alle programma's behalve voor Firefox te helpen verlichten van de stress op je computer tijdens het bekijken van streaming video en houden van het crashen. Het bekijken van video's bij lagere kwaliteit kunnen helpen met eventuele stotteren problemen die kunnen leiden tot een browser crash. U kunt uw streaming video kwaliteit op uw Netflix-account te verlagen.