Hoe Set Up Router voor Remote Access

Hoe Set Up Router voor Remote Access


Toegang op afstand, zoals gedefinieerd door PCstats.com, krijgt u toegang tot bestanden op afstand of de toegang en op afstand de controle van de desktop. Dit geeft u toegang tot en het gebruik van bestanden op een externe computer. Om dit te doen, moet de computer eerst worden ingesteld voor toegang op afstand. Het opzetten van externe toegang op een computer is eenvoudig, maar als die computer zich achter een router, kan de externe verbinding mislukken. Het is belangrijk om uw router goed te configureren voor toegang op afstand.

instructies

1 Open uw internetbrowser en typ het IP-adres van uw router in de adresbalk. De meest gebruikte IP-adressen voor routers zijn "192.168.0.1" of "192.168.1.1." Druk op Enter."

2 Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord als uw router model vereist. Druk op "Enter" om toegang te krijgen van uw router configuratie-interface.

3 Selecteer port forwarding gebied van uw router. Soms kan dit worden gevestigd in tabbladen met het label "Advanced" of "Meer opties."

4 Voer de poort van uw toegang op afstand programma gebruikt om te communiceren. Bijvoorbeeld, als u pcAnywhere versie 12, ingangspoort nummer 5632 sinds pcAnywhere aangesloten op poort 5632. Sommige routers vragen om een ​​port range, in welk geval u hetzelfde nummer gescheiden door een koppelteken kunt invoeren.

5 Voer het IP-adres van de computer die u zou willen dat de poort die moet worden doorgestuurd naar. De haven moet worden doorgestuurd naar de computer die u wilt benaderen met uw remote access software.

6 Sla de instelling op port forwarding en uw router opnieuw op te starten door de stekker van de stroom voor dertig seconden. De router kan cyclus automatisch uit na het opslaan.

Hints

  • Bekijk altijd wat de port forwarding is. De meeste routers hebben een optie om het programma dat zal worden met behulp van de doorgestuurde poort te labelen.