How to Get Rid van Parental Controls

Ouderlijk toezicht is ingebouwd in Windows 7, Vista en Mac OSX besturingssystemen zijn content-filtering apparaten die u in staat om materiaal u beledigend en verwerpelijk beschouwen blokkeren. Dit kan inhoud voor volwassenen zoals pornografie en unrated video spellen bevatten. Echter, als kinderen niet uw computer te gebruiken, kunt u de wens om deze functie uit te schakelen.

instructies

Pc-gebruikers

1 Klik op het menu 'Start' en klik op 'Configuratiescherm'.

2 Klik op "Setup Parental Controls" onder "User Accounts." Als u wordt gevraagd, typt u uw beheerderswachtwoord om de Ouderlijk toezicht te lanceren.

3 Klik op de gebruikersaccount die u wilt Parental Controls te schakelen. Klik op de "Off" knop onder "Parental Controls" om de content-filtering programma uit te schakelen.

Mac-gebruikers

4 Meld u aan bij uw besturingssysteem met behulp van uw wachtwoord van de beheerder.

5 Klik op het logo "Apple" en klik op de link "System Preferences". Klik op 'Parental Controls "om de Ouderlijk toezicht te lanceren.

6 Klik op het pictogram "Lock", voert u uw beheerderswachtwoord in en klik op "OK." Klik op de gebruikersaccount die u wilt de Ouderlijk toezicht voor het uitschakelen, en klik vervolgens op het ronde pictogram links. Een pop-up menu verschijnt.

7 Klik op de "Schakel Ouderlijk toezicht" link van het pop-up menu, en klik op het pictogram "Lock" weer. Ouderlijk toezicht zijn uitgeschakeld.