Hoe maak je ISP Monitoring van uw computer te voorkomen

Hoe maak je ISP Monitoring van uw computer te voorkomen


Elke computer verbinding met het internet door middel van wat een 'Internet-provider' genoemd en het is de provider die staat tussen uw computer en de werkelijke World Wide Web. Hoewel er federale wetten wat internet service providers (ISP's) wel en niet kijken naar wanneer u surfen op het web, kunnen sommige gewetenloze aanbieders kiezen om te kijken wat websites die u bezoekt, ongeacht de wet. De enige manier om je surfen op het internet te verbergen dwalende ogen naar het kantoor van uw ISP is om zoveel mogelijk van uw gegevens mogelijk te versleutelen.

instructies

1 Het instellen en gebruiken van uw computer op het TOR proxy-netwerk. Door het installeren van de Windows of Apple "TOR" bundel voor uw computer, en vervolgens door de instructies TOR's, de websites die u bezoekt zal niet alleen worden verborgen, maar zo zal de gegevens als het heen en weer beweegt tussen uw computer en de TOR proxyserver . Uw internetprovider ziet alleen een proxy "middle-man 'server en niet uw eindbestemming, en zal ook te zien alleen gecodeerde gegevens die zinloos om dwalende ogen zullen zijn.

2 Installeer een e-mail encryptie-pakket op uw computer, zoals het gratis Open-Source GnuPG (GPG) of de "Pretty Good Privacy" (PGP) e-mail encryptie software. Beide pakketten kunnen u en uw vrienden en familie om twee sleutels per stuk, ook wel "public key cryptografie" te maken: ". Publieke sleutel" a "private key" en een Elke e-mail tekst die wordt gecodeerd met een van deze software pakketten zullen als onleesbare gegevens lijken aan iedereen die tussen uw computer en de doelcomputer, en alleen de verzender en de ontvanger in staat om de e-mail te openen voor het lezen zal zijn.

3 Kijk op de website adresbalk aan de bovenkant van uw browser om ervoor te zorgen dat u gebruik maakt van een SSL (Secure Socket Layer) verbinding bij het uitvoeren van financiële transacties of aankopen online. Dergelijke encryptie maakt het onmogelijk voor iedereen die tussen uw computer en de doelcomputer om uw credit card zien en aankoopinformatie als het reizen via het web. Indien een dergelijke verbinding beveiligd is, ziet u een "https: //" prefix zien in de voorkant van de website adresbalk, in aanvulling op een hangslot embleem in de rechterbenedenhoek van alle belangrijke browsers, waaronder Windows Internet Explorer, Firefox, en Apple Safari.

Hints

  • Als u vermoedt dat uw Internet service provider is niet eerlijk spelen en misschien kijken naar wat je doet op het internet, kunt u overwegen een internetaansluiting waar uw naam niet is gekoppeld aan de Internet-account. De meeste Wi-Fi "hot spots" zijn niet in staat om gegevens van de mensen die de netwerken die worden gebruikt houden. Bij gebruik van deze methode, altijd zeker zie je de 'https: //' (let op de 's' aan het einde van http) en het hangslot in uw browser om zeker te zijn van uw verbinding is versleuteld als het uitvoeren van een financiële transacties.
  • Stuur nooit uw credit card gegevens via het web onnodig; alleen doen als er geen andere aankoop opties beschikbaar. Gebruik een bedrade telefoonverbinding voor financiële transacties bij elke gelegenheid om het risico van financiële gegevens worden gestolen verminderen. Mobiele telefoons zijn ook geen goed alternatief en in sommige gevallen nog grotere veiligheidsrisico te vertegenwoordigen dan via het web.