Hoe te Clean Up IMVU

Na verloop van tijd kan avatar homepage een IMVU rekeninghouder te veel informatie en beelden, met inbegrip van berichten van IMVU en vrienden, ongebruikt panelen, extra badges en stickers te verzamelen. Daardoor heeft de IMVU homepage en account instellingen en hulpmiddelen voor het verwijderen en herschikken deze punten als gewenst. Zodra u toegang tot deze functies, kunt u snel schoon te maken en verbeteren van een rommelige homepage in een kwestie van minuten.

instructies

1 Ga naar je IMVU avatar page en verwijder alle stickers van de pagina. Klik en sleep elk sticker op het paneel Mijn Stickers op de stickers op te slaan totdat je klaar bent met het reinigen van de pagina.

2 Scroll naar beneden en alle berichten of uitnodigingen te verwijderen om te chatten die u niet wilt opslaan.

3 Klik op 'Account' in de buurt van de rechterbovenhoek van het scherm om toegang te krijgen tot de account instellingen en Tools pagina.

4 Voeg of persoonlijke informatie van het panel over mij in de Account Overzicht sectie te verwijderen. Zo verander je tag lijn, verander je avatar foto of uw status wijzigen in het "Relatie status," Sexual Orientation "en" op zoek naar "drop-down menu's. U kunt uw status wijzigen in een specifieke optie of naar de "Zeg ik liever niet" optie om de informatie wordt weergegeven helemaal te voorkomen. Wanneer u klaar bent, klikt u op "Update Profile" om uw wijzigingen op te slaan.

5 Scroll naar beneden naar de sectie Avatar Card om extra veranderingen in het panel over mij, met inbegrip van de badges die naast je avatar foto lijken te maken. Voorbeelden van veranderingen zijn vinkje te verwijderen uit het vakje naast "My Age" om uw leeftijd te verwijderen van de kaart, beschikbaar badges te slepen naar of van de badges net, het herschikken van badges op de grid, en te klikken op het vakje naast "Disable badges op mijn homepage" om de badges van de pagina te verwijderen.

6 Verbergen of onthullen panelen in de sectie Panel Zichtbaarheid instellingen zoals gewenst. U kunt kiezen voor een paneel uit te schakelen, volledig te verbergen door het selecteren van "Off", of je kunt het alleen beschikbaar voor bepaalde groepen mensen, zoals vrienden of bezoekers boven de leeftijd van 18. Wanneer u klaar bent, klikt u op de "Voorkeuren update" knop.

7 Ga terug naar je avatar page en de volgorde van de panelen je hebt besloten om te blijven. Klik en sleep elk paneel aan de linker- of rechterkant van de pagina om de pagina eruit minder rommelig te maken. Bewegen panelen op elke zijde boven of onder andere panelen wens.

8 Klik en sleep de stickers van het paneel Mijn Stickers om de pagina te versieren. Om de pagina eruit minder rommelig te maken, selecteert u alleen een paar stickers en plaats ze in gebieden waar ze geen tekst op de achtergrond, panelen of andere afbeeldingen te blokkeren.

Hints

  • Als u nodig hebt om schoon te maken uw IMVU snapshots galerij, klik op de "Mijn Galerij" paneel om toegang te krijgen. Maak een nieuwe albums, herschikken foto's of afbeeldingen te verwijderen zoals gewenst met behulp van de "CreĆ«er / Sorteer mijn albums," "Pas mijn albums" en "Sort My Pictures" koppelingen.