Hoe maak je online Flyers afdrukken

Hoe maak je online Flyers afdrukken


Flyers zijn als kleine posters met informatie over hen. Op het internet, kunnen hun grootte variëren van een kleine afbeelding op een webpagina aan iets dat groter is als een pop-up venster advertentie. Het doel van beide manier is om informatie te verspreiden. Als u een meer permanente kopie van een online folder wilt, dan wil je een hard copy af te drukken. Het creëren van een online flyer zeker niet een grafisch ontwerp of computer science graad niet nodig.

instructies

1 Vind een grafische editor of een pagina-indeling software die u gebruik zult gebruiken om de digitale flyer te maken.

2 Download en probeer Gimp (zie bronnen). Gimp is in de eerste plaats een beeldbewerkingsprogramma, maar het is open source. Dit betekent dat het is 100 procent gratis te gebruiken voor zo lang als je wilt om het te gebruiken zonder beperkingen. Gimp heeft tal van functies voor beeldbewerking en aanpassingsmogelijkheden. Een van de coolste dingen over het is de mogelijkheid om verschillende virtuele penselen u vinden op het internet te downloaden en voeg ze toe aan het programma.

3 Probeer Microsoft Publisher (zie bronnen), dat is een betaald programma, maar is een beetje meer bedreven voor de taak van het maken van flyers. Overwegende Gimp flyers kan maken, is het beter bij het bewerken van afbeeldingen die u op één zou zetten. Microsoft Publisher heeft tal van sjablonen die u kunt gebruiken om uw flyer krijgt er meteen begonnen, en er zijn ook een aantal aanpasbare sjablonen die u kunt downloaden van Microsoft als u niet van de standaardopties.

4 Geef Openoffice Teken een roes (zie bronnen). Openoffice tekenen, zoals Gimp, is open source, dus het is ook 100 procent gratis. Het is meer als Microsoft Publisher dan Gimp in dat het lay-out software. Het heeft wel zijn eigen capaciteiten, echter, en is niet identiek aan Microsoft Publisher. Een van de keurige eigenschappen van Openoffice Draw is de mogelijkheid om 3-D voorwerpen bevatten.