Hoe maak je een grafische kaart wijzigen

Het opmerken van achterblijvende prestaties of lager end grafische op de nieuwe computer game die je zojuist hebt geïnstalleerd? Het is misschien tijd om vervanging van uw grafische kaart om gelijke tred te houden met de technologie curve!

Dit artikel zal uitleggen hoe je een grafische kaart te wijzigen.

instructies

Het veranderen van een grafische kaart

1 Statische elektriciteit kan uw computer onderdelen beschadigd of zelfs geven u een nare schok, dus het is belangrijk om goed te worden geaard voordat het project. De beste manier om dit te doen is een antistatische polsband gebruiken. Deze polsbanden voorkomen opbouw van statische elektriciteit of kwijting.

2 Voor het begin van alle werkzaamheden op uw computer, moet u deze volledig uit te schakelen en verwijder alle aangesloten snoeren of kabels.

3 naar de oude grafische kaart het zijpaneel van de behuizing van de computer moet worden verwijderd te krijgen. Meestal zullen twee schroeven die bij de boven- en onderkant van het paneel moet worden gehouden. Sommige gevallen zal afwisselend een twist off knop aan de zijkant in plaats van schroeven die moet gewoon een paar keer te worden gedraaid totdat het paneel glijdt.

4 Zodra het paneel is verwijderd, is het tijd om het afsluiten van de oude grafische kaart. De kaart wordt typisch op zijn plaats gehouden door een schroef verbonden met de behuizing. Verwijder deze schroef en gewoon trek de kaart recht naar buiten.

5 De nieuwe kaart is eenvoudig te installeren door op deze in de juiste sleuf op het moederbord en dan zetten de schroef weer op zijn plaats. Afhankelijk van uw moederbord, zal de kaart ook worden aangesloten op een PCI, PCI Express of AGP-kaart slot. De sleuven niet de manier waarop de kaart is geïnstalleerd te veranderen, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u het juiste type kaart voor de juiste sleuf. Een PCI-kaart past niet in een AGP-slot en vice versa.

6 Plaats het zijpaneel terug op de behuizing van de computer en re-bevestig de schroeven of draai de draaiknop tot knus. Steek de stekker weer in een of kabels die werden verwijderd en de macht van de computer weer aan.

7 Een nieuwe grafische kaart moet hebben stuurprogramma's zijn geïnstalleerd, zodat het goed werkt met uw besturingssysteem. Als uw grafische kaart kwam met een cd, plaatst u de cd in de computer en volg de aanwijzingen op het scherm om de software te installeren. Als uw grafische kaart niet met een CD dan kan Windows u automatisch gevraagd om te zoeken naar drivers te installeren

Hints

  • Anti-statische polsbanden zijn over het algemeen opgenomen met PC reparatie tool kits die gevonden kunnen worden op de meeste kantoor levering of computer winkels.
  • Double check dat uw nieuwe grafische kaart is compatibel met uw moederbord voor de aankoop.