Hoe kan ik opnieuw installeren van Microsoft Internet Explorer

Hoe kan ik opnieuw installeren van Microsoft Internet Explorer


Microsoft's Internet Explorer browser is een hoofdbestanddeel van de besturingssystemen Microsoft gebleven sinds haar oprichting in 1995. Terwijl de browser over het algemeen wordt beschouwd als redelijk stabiel te zijn, af en toe problemen ondervonden met het dat niet kan worden gerepareerd door de instellingen van de browser resetten. Een van de makkelijkste manieren om de meeste Internet Explorer fouten te repareren is om de browser gewoon opnieuw te installeren. Gelukkig is dit relatief eenvoudig te doen.

instructies

1 Download een nieuw exemplaar van Internet Explorer door een bezoek aan de link in de sectie 'Resources' van dit artikel vermeld. Sla de installatie executable naar het gebied Desktop, maar iets anders met het nog niet.

2 Sluit alle geopende browservensters van Internet Explorer.

3 Klik op 'Start'> 'Configuratiescherm'. Dubbelklik op "Add / Remove Programs" in Windows XP of "Programma's en onderdelen" in Windows Vista / 7.

4 Scroll naar beneden en selecteer "Internet Explorer." Klik op 'Verwijderen'.

5 Klik op "Next" tweemaal om door te gaan met het verwijderen van Internet Explorer. Klik op "Finish." Start de computer opnieuw door te klikken op 'Start'> 'Shutdown'> 'Shutdown'.

6 Dubbelklik op het Internet Explorer-installatie executable op uw bureaublad.

7 Klik op "Next" op de volgende twee schermen om het installatieproces te starten. Wacht tot de installatie is voltooid.

8 Klik op "Finish" om het opnieuw installeren van Microsoft Internet Explorer af te ronden.