Hoe maak je een Microsoft-webcam te gebruiken op een laptop

Veel laptops verkocht vanaf juli 2011 hebben ingebouwde webcams. Dit geeft gebruikers snel toegang tot video communicatie-instrumenten zoals instant messaging-toepassingen en software voor videoconferenties. Deze toepassingen kunt u zien en aan vrienden, familie en collega's te praten via het internet. Als uw laptop een ingebouwde webcam heeft, kunt u nog steeds gebruik maken van video communicatie-instrumenten door het installeren en gebruiken van een externe USB Microsoft webcam. Een Microsoft webcam is ontworpen voor gebruik met het Windows-besturingssysteem.

instructies

1 Plaats installatie-cd van de Microsoft webcam's in het optische station van uw laptop.

2 Volg de instructies van de installatie-wizard om de Microsoft webcam te installeren op uw laptop. Bijvoorbeeld, ga akkoord met de voorwaarden van de dienstverlening en sluit de webcam met behulp van de USB-kabel wanneer daarom wordt gevraagd. Klik op "Finish" wanneer de installatie is voltooid.

3 Start de software op uw laptop die u wilt gebruiken met de Microsoft webcam. Instant messenger programma, Voice over Internet Protocol (VoIP) programma's en foto toepassingen zijn voorbeelden van software die u kunt gebruiken met uw nieuwe webcam.

4 Selecteer de optie in het verzoekschrift naar de webcam te starten. Bijvoorbeeld, in een videoconferentie toepassing, klikt u op de "Video" of "Start Video" knop. Het beeld van de Microsoft webcam op het scherm verschijnt. Verschillende programma's kunnen verschillende knoppen om de webcam te starten.

5 Verplaats de webcam in een positie dat je gezicht vangt. Gebruik de Microsoft webcam op uw laptop om de beoogde functie van de aanvraag in te vullen. Bijvoorbeeld, als u gebruik maakt van een instant messaging-programma, de andere persoon kunt uw afbeelding te zien op hun scherm. De webcam wordt automatisch uitgeschakeld wanneer u de applicatie waarmee u het gebruikt af te sluiten.