Hoe maak je een Wallpaper creëren

U hoeft niet aan een nieuwe programma's te downloaden van een desktop wallpaper te maken. U kunt gemakkelijk elke afbeelding op uw computer, het maakt niet uit welk formaat, en het uw desktop wallpaper met een paar klikken. U kunt ook elke afbeelding die je kunt vinden tijdens het surfen op het web, het maakt niet uit welke site het vandaan komt, en maak het uw behang net zo gemakkelijk.

instructies

1 Klik met de rechtermuisknop op een image-bestand op uw computer.

2 Klik op "Instellen als bureaublad achtergrond" om het beeld van een nieuwe desktop wallpaper te maken. Bureaubladachtergrond zal onmiddellijk worden aangepast aan de door u geselecteerde afbeelding.

3 Open uw webbrowser en vind een afbeelding die u wilt gebruiken voor een desktop wallpaper. U kunt een bezoek image repositories via de Google of Bing Image Search functies, of gewoon een foto te zoeken op een willekeurige pagina, terwijl u op internet surft.

4 Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding. Kies de "Instellen als bureaublad achtergrond" optie om dat imago te vestigen als bureaubladachtergrond. Bureaubladachtergrond zal onmiddellijk worden aangepast aan de nieuwe afbeelding die u hebt geselecteerd.