Kenmerken van Microsoft Office Professional Plus 2007

Microsoft Office Professional Plus 2007 bevat functies voor professionals en studenten ten goede komen in het beheer van e-mails, agenda's en contacten. Het heeft een vernieuwde user interface van de versie 2003, en de nieuwe bestandsformaten.

Software

Het softwarepakket bestaat uit 2007 versies van Excel, Word, Outlook, Access, Communicator, PowerPoint, InfoPath en Publisher. De toepassingen zijn geïllustreerd ScreenTips en een help-functie.

Kenmerken

Inclusief gereedschap helpen bij migratie planning, compatibiliteitstests, het converteren van bestanden en patch management. De gebruiker kan ook Word- en Excel-documenten veranderen in InfoPath-formulieren om te helpen met data management. Functies in Word onder Building Blocks, de herziening van instrumenten en samenwerking met de workflow middelen in SharePoint Server 2007. Na het installeren van een add-in, kan de gebruiker delen van documenten, spreadsheets en presentaties in PDF en XPS-formaten zonder de noodzaak van tools van derden.

wijzigingen

Wijzigingen ten opzichte van de versie 2003 zijn de grafiek tools en functies, zoals visuele effecten van 3D, schaduw en transparantie. Upgrades, bedoeld om gegevensbronnen meer toegankelijk voor gebruikers en voorwaardelijke opmaak eenvoudiger te maken, zijn ook verbeterd draai tabel bekijken.