Hoe kan ik iemands MySpace pagina

Hoe kan ik iemands MySpace pagina


Op zoek naar een vriend op MySpace? Proberen uit te vinden of iemand heeft zelfs een MySpace-pagina? Hoewel MySpace is een zeer populaire sociale site, kan het soms een uitdaging om iemand op MySpace te vinden. Het goede nieuws is dat je niet hoeft te een MySpace-pagina aan andermans profiel te vinden zijn. Gebruik deze handige tutorial om iemands MySpace-pagina te vinden.

instructies

1 Om iemand op MySpace te vinden, zul je eerst moeten gaan naar www.MySpace.com. Je hoeft niet naar een MySpace-account om een ​​MySpace-zoekopdracht doen.

2 In de rechter bovenhoek van uw scherm ziet u een witte doos en het woord zoeken ernaast te zien. U moet typen in de eerste naam van de persoon in de doos. Als u de laatste naam van de persoon kent, ga je gang en type dat in ook.

3 Klik op zoeken of druk op Enter op uw toetsenbord om te beginnen met het vinden van iemand.

4 Nadat u zoeken klikt, zal een nieuw scherm verschijnen. Er zijn verschillende gekleurde tabs die zeggen: Mensen, MySpace, web door Google, muziek, video's, afbeeldingen, en Local. Het zal automatisch in het web door Google Tab.

5 Klik op de MySpace Tab. Dit zal een lijst van mensen te brengen die specifiek op MySpace die overeenkomen met de naam die u hebt getypt in het zoekvak in stap 2 van deze tutorial.

6 Blader door de lijst en kijk naar locaties, foto's en andere weergegeven informatie om de exacte persoon die u probeert te vinden op MySpace te vinden.

7 Wanneer u de persoon MySpace-pagina vind je op zoek bent naar klik op de afbeelding of de blauwe link hierboven de beschrijving. Dit zal u rechtstreeks naar de persoon MySpace-pagina.

8 Als de persoon die u zoekt lijkt niet een MySpace-pagina hebt, kunt u een e-mail zoeken. In stap 2 typt u in e-mail van de persoon in plaats van hun naam. Herhaal het proces opnieuw om te zien of ze hebben een MySpace-profiel of pagina die u kunt gaan bezoeken.

Hints

  • Zorg ervoor dat u de juiste spelling van de naam van de persoon die u wilt zoeken.
  • Probeer het invoeren van de e-mail naar iemand op MySpace in plaats van hun naam te vinden.
  • Sommige mensen hebben hun MySpace-pagina-instellingen, zodat je hun profiel niet kunnen zien, tenzij u specifieke informatie te typen. Dit betekent niet dat ze niet een MySpace-pagina hebben. Het betekent alleen hun MySpace-pagina informatie is privé.