Hoe kan ik de adresbalk Restore

Een ontbrekende adresbalk van de browser kan frustrerend zijn; zonder dat, zult u niet in staat om website-URL's typen of te bepalen welke website u bezoekt zijn. Een ontbrekende adresbalk van de browser kan een probleem in zowel Internet Explorer en Mozilla Firefox; De procedure voor het herstellen adresbalk verschillend vanwege de verschillende opties en kenmerken van elke webbrowser. Bij gebruik van Internet Explorer, probeer dan de eenvoudiger methode voordat u probeert om het probleem op door uw register op te lossen.

instructies

Het herstellen van de adresbalk in Internet Explorer

1 Klik op \ "Mening \" op het menu van Internet Explorer. Selecteer \ "Toolbars \" en kijk naast de \ "Address Bar. \"

2 Selecteer \ "Address Bar \" als er niet een vinkje naast het. Dit zal de adresbalk van Internet Explorer te herstellen. Als er al een vinkje naast het, klik erop om de cheque te verwijderen, en vervolgens \ "Beeld> Werkbalken \" weer. Selecteer \ "Address Bar \" om de functie te herstellen. Als dit niet werkt, moet u de werkbalk standaard instellingen in het register te herstellen.

3 Klik op \ "Start \" en vervolgens \ "Run. \" Type \ "regedit \" in de opdracht Uitvoeren vak. Als u gebruik maakt van Windows Vista, typt u \ "regedit \" in het menu Start zoekvak.

4 Ga naar deze map op de zijbalk links: \ "HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Toolbar \."

5 Klik met de rechtermuisknop \ "WebBrowser \" aan de rechterkant van het scherm. Selecteer \ "Verwijderen. \" Dit zal de werkbalk van Internet Explorer de standaardinstellingen te herstellen en terug te brengen van de adresbalk.

Het herstellen van de adresbalk in Mozilla Firefox

6 Klik op \ "Mening \" op de Mozilla Firefox bedieningspaneel (bovenste deel van het browservenster).

7 Scroll over \ "Toolbars \" en klik op \ "Navigatie Bar \" om de adresbalk te herstellen. Als dit niet werkt, kunt u de standaardinstellingen te herstellen naar de adresbalk terug te brengen.

8 Klik op \ "Beeld> Werkbalken \" en selecteer \ "Aanpassen. \" Klik op \ "Restore Default Set \" om de adresbalk terug te brengen.