Hoe een Ethernet-kabel lopen door de muur

Hoe een Ethernet-kabel lopen door de muur


Het runnen van een Ethernet-kabel door de muur kan een uitdagend project, maar is niet zonder voordelen. Een overmaat van computerkabels kan blijken te zijn onaantrekkelijk en een gevaar voor de veiligheid zijn als ze niet goed beveiligd. Het runnen van een Ethernet-kabel door de muur om een ​​netwerk centrum te bereiken is een schone manier om de connectiviteit te bereiken zonder een lelijke puinhoop. Kabels kunnen ook worden uitgevoerd door de muur naar de volgende ruimte om te netwerken.

instructies

1 In kaart te brengen het beste pad voor de kabel te lopen vanaf uw computer naar de plaats van bestemming. Denk aan een pad dat zo weinig framing balken als mogelijk, zoals het invoeren van de muur en gaan omhoog door het plafond naar een plek boven de eindbestemming dan naar beneden door de muur loopt.

2 Snijd een 3-inch met 5-inch gat waar u wilt dat de kabel aan de muur in te voeren met behulp van het sleutelgat zaag. Snijd dezelfde dimensie gaten boven alle balken van de Ethernet-kabel zal oversteken en waar de muur en het plafond kruisen over uw gewenste route.

3 Leid de kabel door de muur met de visserij tape en de gaten je als een route te snijden.

4 Beitel een groef in elke balken de kabel kruist om de kabel te leggen flush als het gaat over naar de volgende ruimte aan de muur. Installeer een spijker wacht over elke draagbalk met een kabel die over het aan de kabel te verzekeren is niet per ongeluk beschadigd op de weg door een spijker.

5 Patch de gaten door terugzending van de cut droge muur pleinen naar de plaats waar ze werden genomen. Met behulp van een gipsplaten patchen verbinding, patch rond de pleinen.

6 Schilder de muur waar de gipsplaat werd gesneden.

Hints

  • Draag een veiligheidsbril en volg de veiligheidsmaatregelen bij het gebruik van elektrische apparatuur en het omgaan met chemicaliën en verbindingen.