Hoe te TrackPoint uitschakelen op de Dell Inspiron

Hoe te TrackPoint uitschakelen op de Dell Inspiron


TrackPoint muiscursors de neiging om problemen met drift en kan frequent worden gekalibreerd. Dell Inspiron-gebruikers hebben de mogelijkheid om de TrackPoint via hun software-instellingen uit te schakelen. Het uitschakelen van een TrackPoint muis vereist dat de juiste stuurprogramma's zijn geïnstalleerd. De chauffeurs te controleren TrackPoint instellingen vrij zijn van Dell te downloaden en neemt slechts een paar muisklikken te installeren.

instructies

1 Typ "main.cpl 'in de zoekbalk van Windows 7 en druk op" Enter. " Voor oudere versies van Windows, klikt u op "Run" in het menu "Start" en voer het commando "main.cpl".

2 Klik op het tabblad "Dell Touchpad" uit het raam belangrijkste instellingen en selecteer het schema van de Touchpad. Kies "Device Select" en klik op "Disable Pointing Stick." Klik op "Save" en sluit het venster Instellingen.

3 Bezoek de Dell-drivers website (zie bronnen) om de stuurprogramma's voor Inspiron TrackPoint muizen downloaden als je in staat om de "Disable Richten Stick" optie te vinden waren. Selecteer het model van de Inspiron, klikt u op 'Download' en vervolgens 'Opslaan'. Dubbelklik op het gedownloade bestand om de TrackPoint drivers automatisch geïnstalleerd. Start de Inspiron nadat de installatie is voltooid. Herhaal de stappen 1 en 2.

Hints

  • Stof en vuil kunnen komen te zitten onder een apparaat. Uitschakelen en loskoppelen van de notebook en verwijder dergelijke obstakels met een plumeau of een blikje van samengeperste lucht.