Hoe te kopen Credit Card Machines

Als u eigenaar van een bedrijf dat een grote hoeveelheid geld maakt, ben je waarschijnlijk afvragen hoe je een credit card machine te kopen. Deze machines kunt u creditcards accepteren vanaf elke locatie, zolang je toegang tot een telefoon te hebben. Het nieuwe ras van machines zelfs werken via het internet, wat betekent dat je niet eens de telefoon nodig. Er zijn verschillende manieren waarop je een credit card machine te kopen voor uw behoeften van kleine bedrijven.

instructies

1 Winkel bij uw dichtstbijzijnde groothandel huis zoals Costco of Sam's Club. Deze winkels verkopen vaak credit card machines op goedkopere tarieven dan die welke door de creditcard handelaren. Meestal kunt u een verscheidenheid van verschillende modellen verkrijgbaar bij deze winkels, hoewel je een lidmaatschap nodig hebt voordat je kunt kopen.

2 Check out eBay en bieden op credit card machines of gebruik de Nu kopen beschikken. Er zijn meestal een tiental verschillende machines te koop bij deze veiling reus, en de meeste zijn in gloednieuwe staat. Sommige zijn zelfs verkocht door de handelaren zelf, wat betekent dat u kunt zich ook aanmelden voor uw service en koop een machine allemaal op hetzelfde moment.

3 Koop een credit card machine van Flagship Merchant Services. Dit bedrijf is een van de grootste leveranciers van machines voor kleine en grote bedrijven. Wanneer u de website bezoekt kun je zelfs vertellen ze precies wat voor soort bedrijf je hebt en uw gemiddelde maandelijkse omzet een offerte aanvragen voor een machine.

4 Bezoek de website Credit Machines om hun prijzen te zien op de creditcard machines. Deze website is gemaakt om te helpen de eerste keer koper te vinden van de beste machine voor hun behoeften op basis van hun geschiedenis en situatie. Op de top van dat, de site biedt ook groothandel prijzen op de beste machines, wat betekent dat je waarschijnlijk betere prijzen vindt u hier bent.

5 Koop uw credit card machine uit de Merchant Warehouse. Deze website kan een beetje moeilijk te begrijpen, tenzij je weet wat je zoekt en de verschillen tussen de machines. Ze bieden elk type machine op de markt en hun prijzen zijn vrij laag.

Hints

  • Zorg ervoor dat je de kleine lettertjes te lezen bij het kopen van een credit card machine. Veel handelaren rekenen een aanzienlijke vergoeding als u besluit om de dienst te annuleren voordat de tijd om is. U zult ook in rekening worden gebracht voor elke transactie die je maakt tijdens het gebruik van de machine.
  • Stel elke vraag die u eventueel kunt bedenken voordat u investeert in een credit card machine. Het kan heel duur zijn als u een machine te kopen en de noodzaak om het te vervangen, omdat het niet voldoet aan uw behoeften.