Volledige specificaties voor de Compaq CQ60-212 Notebook

Volledige specificaties voor de Compaq CQ60-212 Notebook


De Compaq Presario CQ60-212US is een notebook met specificaties die niet alleen elementaire computing, maar gamen en productiviteit en aan te passen. Hiermee verbinding met meerdere netwerken voor toegang tot het Internet en een dvd-speler voor het afspelen en branden.

Processor en Geheugen

De laptop heeft een 2,1 GHz AMD Sempron processor en 2 GB geheugen om instructies effici├źnt uit te voeren en laat multi-tasking. Het ondersteunt maximaal 4 GB voor extra mogelijkheden.

opslagruimte

De 160 GB SATA harde schijf kan het besturingssysteem te installeren met voldoende ruimte voor extra bestanden opgenomen in gaming, foto's, video's en programma's. Het systeem recovery-partitie is 9 GB voor het geval u nodig hebt om het systeem te herstellen naar de fabrieksinstellingen.

Video en Display

De grootte van het scherm is 15,6 inch en ondersteunt een maximale resolutie van 1366 x 768 pixels. Boven het scherm, heb je een webcam en geïntegreerde microfoon te vinden. Geheugen toewijzing van 895MB RAM-geheugen is beschikbaar voor video op de meest intense graphics in video gaming ondersteunen.