Hoe Capture stills uit de film met freeware

Hoe Capture stills uit de film met freeware


Digitale media biedt een veelvoud aan apparaten in staat zijn van het behoud van onze meest dierbare herinneringen in een verscheidenheid aan elektronische formaten. Veel consumenten maken gebruik van digitale foto camera's of camcorders die vastleggen van stilstaande beelden en digitale video, respectievelijk. Maar wat gebeurt er als de perfecte foto bestaat in video vorm op de band van uw camcorder of harde schijf? Het vastleggen van onmiddellijke stills, of frames, van binnen een stuk materiaal is zeer belangrijk voor later publiceren of af te drukken ... en het is niet zo moeilijk.

instructies

1 Download de "EXE" bestand van een beeldopname freeware programma zoals ImageGrab naar het bureaublad van uw computer. Lopen en het installatiebestand door rechts te klikken en op "Run."

2 Zoek en klik op de knop met een open map-symbool op de meest linkse kant van de bovenste werkbalk. Blader naar het juiste bestand op uw computer. Compatibele bestandsextensies bevatten vaak AVI, MPEG, WMV en DVD-formaten. Dubbelklik op het bestand dat u wilt uit om het in het programma te laden om vast te leggen.

3 Zoek de video scherm. Zorg ervoor dat uw video-bestand op de juiste manier door het lezen en vergelijken van de afmetingen frame in de linker bovenhoek van het originele bestand afmetingen geïmporteerd. Digitale videobeelden wordt meestal gefilmd in vier door drie dimensie terwijl de high definition is 16 door negen.

4 Flip het videobeeld naar de rechtopstaande positie als het programma het is omgekeerd tijdens het importeren. Klik op de "Omkeren" knop, aangegeven door een verticale turquoise pijl omhoog en omlaag.

5 Klik op de "File Location" knop in de rechter bovenhoek, aangegeven door een pijl wees naar het interieur van een geopende map. Stel de locatie waar u wilt individuele foto's op te slaan.

6 Navigeren door de videobeelden met behulp van de linker en rechter pijlen op uw computer. Gebruik de pijl naar rechts om verder te gaan en de pijl naar links om terug in de tijd de beelden verplaatsen. Elke keer dat je ofwel pijl te duwen, de navigatie beweegt een enkele stap, of nog steeds.

7 Druk op de "F12" -toets op uw toetsenbord om een ​​nog vast te leggen van het beeldmateriaal en opslaan in de door u geselecteerde locatie. Controleer of de juiste wijze gevangen genomen door het controleren van de foto's opgeslagen in de map afbeelding afbeelding.

Hints

  • Wees voorzichtig en nauwkeurig bij de keuze van de individuele foto's als sommige camcorders onscherpe beelden bij snelle camerabewegingen kunnen produceren.