Hoe kan ik grote foto's op een profiel MySpace pagina

Hoe kan ik grote foto's op een profiel MySpace pagina


Myspace is een populaire social networking website. U maakt een profiel pagina als je Myspace aan te sluiten en te publiceren zodat anderen kunnen informatie vinden over jou. Je profiel pagina heeft een ingebouwde foto-sectie, zodat u foto's kunt delen op je profielpagina, maar het krimpt automatisch grote afbeeldingen die je uploadt en beperkt hun bestandsgrootte tot 5 megabytes per beeld. U kunt echter nog steeds grote foto's toe te voegen aan je profiel pagina door het hosten van hen op een andere webserver, dan is het toevoegen van aangepaste HTML-code in je profiel pagina met de profiel-editor.

instructies

1 Ga naar je Myspace profiel pagina en meld u aan als nodig is door te klikken op de "Inloggen" koppeling aan de bovenkant van de pagina en het invoeren van uw inloggegevens.

2 Klik op de blauwe "Customize" knop die verschijnt aan de rechterkant van uw naam. De profiel editor verschijnt. Als u het opzetten van uw profiel voor de eerste keer, klik op 'Selecteer een thema ". Volg de stappen zoals ze aan u gepresenteerd, klik vervolgens op 'Publiceren' en klik op "Customize" nogmaals.

3 Klik op de "Modules" knop aan de onderkant van het profiel editor om "Modules" ruit uit te breiden.

4 Scroll naar de "Modules" paneel naar beneden tot je de "HTML Box" module te vinden. Klik op 'Meer toevoegen "om een ​​nieuwe HTML-Box-module toe te voegen. Het lijkt in de buurt van de bovenkant van de pagina, en in eerste instantie bevat alleen de tekst "Er zijn geen gegevens voor deze module!"

5 Beweeg uw muis over de nieuwe HTML-Box module die u hebt gemaakt. De module is gemarkeerd, en twee knoppen verschijnen in het midden van de module. Klik op de knop 'Instellingen', die de vorm van een versnelling. Een nieuw venster verschijnt.

6 Typ de volgende HTML code in de "Enter HTML Below" veld, ter vervanging van "image.jpg" met de URL van de afbeelding, in de veronderstelling is het al toegankelijk op het internet. Als het niet, uploaden naar een website en plaats de URL in de code.

<Img-knop en vervolgens op de blauwe knop 'Publiceren' in het profiel-editor om je wijzigingen committeren aan je profiel. De afbeelding wordt nu weergegeven, full-sized, op je profielpagina. U kunt het profiel editor gebruiken om het te verplaatsen in je profiel net als de andere modules.