Wat zou veroorzaken mijn computer te bevriezen bij het sluiten e-mail?

E-mail diensten zijn beschikbaar uit vele verschillende aanbieders van webgebaseerde diensten zoals Yahoo en Gmail aan software-gebaseerde diensten zoals Microsoft Outlook. E-mails kunt u berichten verzenden en ontvangen, evenals delen van foto's, documenten of andere bestanden te ontvangen. Echter, kan uw e-mailprogramma problematisch bij momenten worden, waardoor uw computer te bevriezen of storing bij het sluiten van een e-mail of een e-mailprogramma.

RAM is maxed out

Een reden computer bevriest is omdat het gebruik van alle van de RAM of vermogen, en heeft niets meer naar behoren functioneren. Als u uw e-mailprogramma te sluiten, zou deze actie gebruik hebben gemaakt van het laatste beetje RAM links op uw machine, dus waardoor het te bevriezen. Een manier om dit op te lossen is om alle programma's en vensters die u niet gebruikt te sluiten. Hoe meer programma's en vensters die u hebt geopend en in gebruik is, hoe meer RAM-geheugen nodig. Ook kunt u uw machine te upgraden met meer RAM-geheugen als u wilt, maar dat vereist dat u extra RAM-geheugen te kopen, of eventueel de aanschaf van een nieuwe computer.

Windows Registry Error

Een andere oorzaak van de computer bevriest is een fout in het Windows-register, dat optreedt wanneer u uw e-mail te sluiten. Vergelijk uw computer naar een auto. Na verloop van tijd, de prestaties van uw motor begint te dalen. Goed onderhoud en zorg kan uw motor om nog vele jaren of zelfs decennia duren verlengen, maar uiteindelijk zal mislukken. Een Windows-register fout is vergelijkbaar met de auto motorproblemen. Na verloop van tijd zal de prestaties van uw pc beginnen te dalen, hoewel je Windows-register fouten kunt oplossen met behulp van verschillende tools die u online kunt vinden. Sommige zijn betaald, terwijl anderen zijn gratis.

Virus

Virussen worden meestal verspreid via e-mail. Als u een e-mail te openen en klik op een onveilige gehechtheid, kunt u uw computer te infecteren met een virus. Computervirussen veroorzaken verschillende soorten prestaties van de computer problemen, waaronder het scherm bevriest. Als u een verdachte e-mail geopend, en klikte een link of bijlage in de e-mail, dan sloot de e-mail of uw e-mailprogramma en uw scherm bevroor, u waarschijnlijk besmet uw machine met een virus. Anti-virus en anti-spyware software kan helpen dit in de toekomst te voorkomen.

Oplossing

Als uw scherm bevriest, wees geduldig op het eerste. Het probleem kan zelf oplossen na een paar minuten, nadat een deel van het RAM-geheugen wordt vrijgemaakt voor uw computer goed te laten functioneren. Zo niet, probeer op Ctrl + Alt + Delete, in die volgorde, maar hielden elkaar toets ingedrukt tegelijk. Dit brengt uw venster Taakbeheer. Sluit alle programma's die je niet nodig hebt. Als dit nog steeds niet werkt, start u de computer, of handmatig zet het uit door het houden van de uit-knop. Je zou kunnen verliezen niet-opgeslagen werk.