Hoe aan witte lijst een e-mailadres

Hoe aan witte lijst een e-mailadres


Whitelisting een e-mailadres is wanneer u op een veilige lijst te zetten, het vertellen van uw e-mailservice die u wilt e-mails te ontvangen van een specifiek adres. Dit zorgt ervoor dat een e-mail die u wilde ontvangen eindigt niet op in te gaan op uw spam box. Deze optie is beschikbaar via vele e-mailproviders, zoals Gmail en Hotmail en software zoals Microsoft Outlook.

instructies

Hotmail

1 Ga naar je Hotmail-account in te loggen. Klik op 'Opties' en vervolgens 'Junk Mail Protection, "klik dan op" Veilige lijst. "

2 Typ de domeinnaam of e-mailadres dat u wilt op de witte lijst te zetten en klik op "Add" en "OK".

3 Voeg de e-mail naar je "Telefoonboek." Dit is een extra manier om ervoor te zorgen dat u e-mails van een bepaalde persoon of domein. Om dit te doen in Hotmail, klikt u op "Contacts." Klik op "Nieuw" en een naam aan het adres. Voer het e-mailadres in het vak met de tekst "Online Adressen." (Deze stappen zijn vergelijkbaar voor Gmail en Yahoo-accounts, maar sommige van de labels kan enigszins afwijken.)

Microsoft Outlook

4 Openstellen van Microsoft Outlook (niet Outlook Express) door naar het menu 'Start' en te klikken op de toepassing.

5 Hier vind je een e-mail van de adressen die u wilt witte lijst en klik met de rechtermuisknop. Selecteer "Afzender toevoegen aan adresboek."

6 Voeg het domein van de "Safe Sender List" door met de rechtermuisknop te klikken op de e-mail en te kiezen voor "Voeg het domein aan de afzender lijst veilig is."