De specificaties op de iPad

De Apple iPad is een tablet-computer die dezelfde kenmerken als Apple computers heeft, met een handige draagbaarheid component gemengd. Op slechts 9,56 cm in hoogte en 7,47 inch breed, iPads kan gemakkelijk worden in een koffer of tas ingepakt te worden genomen over de Gaan.

Programming

iPads gebruik maken van de Apple-besturingssysteem, maar gebruikers hebben de mogelijkheid van het installeren van een pc-besturingssysteem Windows tegen een meerprijs.

Gewicht

Twee variaties van iPads bestaan. De reguliere WiFi model weegt 1,5 pond, terwijl de WiFi + G3 model weegt 1,6 pond.

tonen

iPads bieden Multi-Touch-display met LED-back-lit glossy schermen bij 132 pixels per inch. Schermen zijn beveiligd met een Vetafstotende coating die vermindert vlekken van vette vingers.

connectiviteit

iPads zijn draadloze computers apparaten die hebben ingebouwde WiFi en Bluetooth-connectiviteit. De G3-model heeft ook de mogelijkheid om verbinding te maken met mobiele data-abonnementen. Assisted GPS en mobiele telefoon functies zijn beschikbaar met de G3-modellen.

bestanden

Multimedia-applicaties zijn beschikbaar met iPads, omdat de apparaten ondersteunen TV, video en audio multimediabestanden. Andere zichtbare bestanden bevatten Keynote, Pages, Adobe Acrobat en Microsoft Word, PowerPoint en Excel.

macht

iPads hebben een ingebouwde, oplaadbare batterijen die bieden tot tien uur van multimedia en web-surfen activiteiten. De batterijen kunnen worden opgeladen via USB-poorten of voedingsadapters.