Hoe om foto's te kopiëren van een computer naar een geheugenkaart

Hoe om foto's te kopiëren van een computer naar een geheugenkaart


Als u foto's die zijn opgeslagen op een computer, en je wilt opslaan en deze beelden overzetten naar een ander apparaat, is het mogelijk om dit te doen met een verscheidenheid aan opslagapparaten. Externe harde schijven, USB flash drives en zelfs geheugenkaarten zijn alle opties. Een geheugenkaart functioneert net zoals een flash drive en is in staat om het opslaan van data in het geheugen (net zoals een flash drive slaat data op zijn opslaggeheugen). Echter, om dit te doen, moet je een geheugenkaartlezer die op de computer hebben, tenzij uw computer beschikt over een ingebouwde kaartlezer.

instructies

1 Sluit de kaartlezer aan op de computer via de USB-kabel die uit de achterkant van het apparaat.

2 Plaats de geheugenkaart in de geheugenkaartlezer. In een moment, zal de computer vermeld dat het een nieuw, verwisselbaar apparaat heeft gedetecteerd.

3 Open de map van de geheugenkaart lezer. Er verschijnt een venster met alle bestanden die momenteel zijn opgeslagen op de geheugenkaart.

4 Klik en sleep de foto of foto's vanaf de computer naar de open map geheugenkaart. De beelden kunnen afkomstig zijn van elke locatie op het systeem (het hangt af van waar u de bestanden opgeslagen).

5 Veilig uw toestel en de geheugenkaart te verwijderen.