Hoe afdrukken een websiteadres in Internet Explorer

Terwijl je op het internet surft, kan u over een webpagina die u wilt afdrukken te houden als een record of aan iemand anders te laten zien. Gelukkig is de Internet Explorer-browser heeft de mogelijkheid om webpagina's al zijn Print hulpprogramma af te drukken. U kunt de webpagina af te drukken zoals is, of gebruik maken van de opties en instellingen in het hulpprogramma Print om de afgedrukte pagina te configureren. De afdrukken hulpprogramma is gemakkelijk toegankelijk via het menu Extra.

instructies

1 Launch "Internet Explorer," en typ het website adres van de webpagina die u wilt afdrukken in de adresbalk.

2 Druk op de "Enter" om naar de webpagina.

3 Klik op de knop "Extra" op de menubalk en kies "Afdrukken."

4 Selecteer "Print" uit het drop-down lijst om de "Print" dialoogvenster te openen.

5 Selecteer de printer die u wilt gebruiken in het gedeelte "Printer selecteren".

6 Klik op de knop "Voorkeuren" en selecteer de opties die u wilt configureren. Bijvoorbeeld, als u de pagina afdrukken in kleur, klikt u op de "Color" in en klik op "OK."

7 Klik op "Apply" en vervolgens op "Cancel" om het venster te sluiten.

8 Klik op "Tools" en vervolgens op "Afdrukken." Selecteer "Print Preview" uit het drop-down lijst om een ​​voorbeeld van hoe het afgedrukte webpagina er zal uitzien openen. Als je de pagina wilt veranderen, klikt u op een van de opties op het afdrukvoorbeeld menu. Selecteer bijvoorbeeld "Pagina-instelling" naar een kop- of voettekst toe te voegen.

9 Klik op de "Document afdrukken" knop om de webpagina af te drukken wanneer u klaar bent met het configureren van de pagina.