Hoe maak je een drop-down lijst in Access 2007 Maak

Hoe maak je een drop-down lijst in Access 2007 Maak


Microsoft Access maakt gebruik van formulieren om informatie in te voeren in de onderliggende tabel. Een keuzelijst is een controle gebruikt in een Access-formulier. Deze combo boxen zijn voorzien van een pijl naar beneden, dat wanneer geklikt geeft een lijst van selecties die u kunt kiezen uit. Zodra u de informatie te selecteren, wordt deze opgeslagen in het veld in verband met deze controle. Combo dozen zijn nuttig om de nauwkeurigheid en de uniformiteit van de informatie in uw tabel te garanderen.

instructies

Maak Combo Box Controle

1 Open Access-database. Klik op de "Create" optie op de bovenste balk. Kies de "Form" knop in het 'Formulieren' groep. Rechtsklik op een formulier in en kies "Design View" om een ​​bestaande vorm te wijzigen.

2 Klik op de "Combo Box Control" van de "Controls" groep.

3 Klik op een lege plaats op het formulier en sleep een vak aan de controle te creëren. Kies een methode van het vullen van de controle.

Gebruik de waarden uit tabel of query

4 Kies de radio knop naast de optie om waarden te gebruiken van een bestaande tabel of query. Kies de tabel of query in de lijst. Klik op de knop "Volgende".

5 Voeg de velden aan uw lookup query. Klik op de ">" knop om velden toe te voegen aan uw keuzelijst. Klik op de knop "Volgende".

6 Voeg sorteren levels om uw gegevens in alfabetische of numerieke volgorde te zetten. Klik op de knop "Volgende". Pas de breedte van uw lookup kolommen. Klik op de knop "Volgende".

7 Kies de optie om de waarde voor later gebruik op te slaan. Klik op de knop "Volgende". Voer een naam voor het label. Klik op de knop 'Voltooien'.

Type Waarden Into the Combo Box

8 Kies de radio knop naast de optie om handmatig gegevens in te voeren. Klik op de knop "Volgende".

9 Kies het aantal kolommen dat u wilt toevoegen aan uw keuzelijst. Typ uw lookup doos informatie in de kolommen. Klik op de knop "Volgende".

10 Kies de optie om de waarde voor later gebruik op te slaan. Klik op de knop "Volgende". Voer een naam voor het label. Klik op de knop 'Voltooien'.

Formatteer de Combo Box Controle

11 Klik erop. Druk op de "Property Sheet" knop op de "Design" lint. Klik op het tabblad "Data". Voer een controle bron. Klik op het drop-down box naast de bron te beheersen en kies het veld dat u wilt de informatie in op te slaan.

12 Klik op de "View" knop op de bovenkant menu. Kies 'Form View "uit de lijst met opties. Klik op het drop-down box om te testen of deze correct werkt.

13 Klik op de "Microsoft Office" knop. Kies de optie 'Opslaan' het formulier. Noem uw formulier. Klik op de knop "OK".