Communicatie problemen met een Lexmark X2500 en Vista

De Lexmark X3500 All-In-One printer, die 16 ppm in kleur en 22 ppm in zwart-wit afgedrukt, is compatibel met Windows Vista-systemen om het afdrukken, kopiëren en faxen werk uit te voeren. Echter, problemen met USB-aansluitingen en problemen met software en drivers kan de communicatie problemen veroorzaken. Als de Lexmark X2500 printer niet communiceert met Windows Vista, Lexmark biedt tips om gemeenschappelijke problemen met de verbinding op te lossen.

drivers

In de meeste gevallen zal de Lexmark X2500 niet communiceren met de Windows Vista-computer als de hardware driver is ofwel verkeerd geïnstalleerd, beschadigd of ontbreken. De bestuurder is verantwoordelijk voor de communicatie van het apparaat via de USB-poorten. Drivers soms niet reageren als de printer is aangesloten voordat ze zijn geïnstalleerd. Conflicten met andere apparaten kunnen ook interfereren met de drivers van de printer. Als de computer niet kan communiceren met de Lexmark X2500, downloaden en de drivers van de Lexmark website opnieuw te installeren. Drivers zijn beschikbaar voor 32-bits en 64-bits Windows Vista-systemen. Wanneer u de Lexmark website bezoeken, selecteer uw besturingssysteem downloaden en installeren compatibele drivers.

USB

Lexmark X2500 aangesloten op een computer via USB, zodat de verbinding moet gezond zijn voor Windows Vista om te communiceren met de printer. De kabel moet goed worden bevestigd met de rechthoek einde aangesloten op een vrije USB-poort op de computer. Als de computer het apparaat niet herkent, controleer dan de USB-kabel op schade, zoals blootliggende draden of een gebroken of verbogen connector. Als de kabel geen geluid, te vervangen. Als de USB-poorten niet reageren, herstart de computer om ze te resetten.

Software

Als de Lexmark X2500 printer niet communiceert met de Windows Vista-computer, de printersoftware is het meest waarschijnlijk verkeerd geïnstalleerd of beschadigd. Als de printersoftware niet presteert zoals verwacht, lanceren "Programma's en onderdelen" van het Configuratiescherm. Klik op de printer software en klik op de knop 'Verwijderen' om het te verwijderen. Of klik op "Lexmark 2500 Series" in de lijst Alle programma's in het menu Start. Selecteer de "Uninstall" optie om het programma te verwijderen. Wanneer het verwijderen is voltooid, plaatst u de cd in het station en voer het installatieprogramma om de printersoftware opnieuw te installeren. De printer niet aan te sluiten op de computer totdat de installatie aangeeft dat u of u kunt tegenkomen communicatieproblemen. Als u niet beschikt over een setup disk, downloaden en installeren van de printersoftware van de Lexmark website.

Tips

In sommige gevallen kan de communicatie problemen daadwerkelijk met de Lexmark X2500 printer. Als het apparaat niet als het uitvoeren verwacht, resetten kan de communicatie te herstellen met een Windows Vista-computer. Om de printer te resetten, houdt u de knop voor een paar seconden. Als de printer communicatie verloren voordat het voltooien van een print-, kopieer- of scantaak, zullen ze automatisch worden geannuleerd. Wanneer de printer wordt uitgeschakeld, laat het voor een paar seconden en zet hem vervolgens weer aan.