De onderdelen en functies van MS Word

Microsoft Word kunnen gebruikers verschillende tekstverwerkingstaken die betrekking hebben op de productie van documenten, zoals typografie, formatteren en afdrukken voeren. Microsoft Word 2010 is de 13e versie van het woord processing software, omdat het eerst voor Windows werd uitgebracht in 1989. Word is een onderdeel van Microsoft's Office-suite, die andere productiviteitssoftware, zoals Excel en PowerPoint bevat.

Templates en tekst

Word 2010 biedt een verscheidenheid aan sjablonen ontworpen om u professioneel ogende documenten, zelfs als je een beginner bent. Voorgeladen sjablonen onder tafels, memo's en cv's die zijn ontworpen om je te redden van het hebben van in de tijd om te ontwerpen en ontwikkelen van een van uw eigen te zetten. Word geeft u de mogelijkheid om het uiterlijk van elk document te veranderen door het veranderen van het lettertype stijlen en kleuren met zijn bewerking interface. Of u nu wilt de standaard zoek Times New Roman lettertype te gebruiken of meng het een beetje met een liefhebber lettertype zoals Coronet, Word kunt u de tekst aan de stijl van uw document wedstrijd.

Navigatie en Samenwerking

Microsoft Word 2010 kunt u zoeken, bladeren en de inhoud van uw document te organiseren vanuit een enkel scherm, waardoor de noodzaak te ziften door middel van meerdere pagina's naar de gewenste informatie te vinden. De software wordt geleverd met een ingebouwde beveiliging functie waarmee u te herstellen conceptversies van documenten die voordat het wordt opgeslagen zijn gesloten. Woord maakt het ook mogelijk meerdere gebruikers tegelijkertijd toegang, bewerken en schrijven in hetzelfde document vanuit verschillende locaties.

effecten

Terwijl Word 2010 is het best bekend om zijn eenvoudige tekstverwerking functies, maar geeft je ook de tools die nodig zijn om in het oog springende content die vitale informatie en de gewenste inhoud benadrukt genereren. U kunt reflecties van het programma en kleurverloop instrumenten te gebruiken om tekst te maken en vorm effecten die de aandacht vestigen op geselecteerde gegevens in uw documenten. Het programma komt met een bibliotheek met aanpasbare thema's die complementaire kleur en lettertype's bedoeld om te helpen bevatten u uw documenten een unieke en professionele uitstraling.

Mobiliteit

Door het gebruik van de Microsoft Word Web App, Word 2010 kunt u documenten online te plaatsen, waar ze kunnen worden geopend en bewerkt vanaf elke computer waar dan ook. Met de Microsoft Word Mobile-app op een mobile computing apparaat geïnstalleerd, zoals een smartphone of tafel computer, kunt u opent, commentaar op en een Word-document bewerken terwijl u niet op kantoor tijdens een vergadering of op de weg.