Hoe maak je E-Cards Online

Hoe maak je E-Cards Online


Bespaar geld en tijd met E-cards kunt u online in slechts een paar minuten. Vergeet het gedoe van het rijden naar de winkel en sorteren van alle kaarten te sturen naar vrienden en familie voor speciale gelegenheden. Uitnodigingen, dank u nota neemt, of een speciale gelegenheid kan worden aangekondigd met een E-card. U kunt kiezen uit vele verschillende websites die E-cards bieden. Het beste deel is dat de meeste zijn gratis. Sommige grotere, merkspecifieke bedrijven kunnen u een kleine vergoeding te maken en stuur een E-card.

instructies

1 Geef je mening over een aantal website die E-cards bieden. (Zie Resources.)

2 Kies een e-card website en klik op de knop Registratie. Vul het registratieformulier in en klik op de knop om uw registratie in te dienen. Controleer uw e-mail om de registratie te voltooien, indien nodig.

3 Meld u aan om de e-card website. Selecteer een categorie voor uw e-card, zoals "Birthday" of "nodigt uit."

4 Blader door een aantal kaarten in de categorie om een ​​ontwerp dat past bij uw behoeften te vinden. Klik op de E-kaart die u wilt verzenden. Klik op de knop om de e-card versturen.

5 Typ een bericht dat u wilt dat uw e-card te zeggen. Typ het e-mailadres van de persoon of de mensen die u de kaart gestuurd om te willen.

6 Klik op "Preview" om de E-card nagelezen. Klik op de knop om de e-card versturen.