Hoe te downloaden Thai Pop Music

Hoe te downloaden Thai Pop Music


Thaise pop muziek is niet alleen leuk om en dansbaar te luisteren, het kan je leren over de pop cultuur van Thailand. Thaise pop, of "string" muziek, maakt gebruik van de traditionele Thaise orkestrale instrumenten zoals de piphat, gecombineerd met westerse instrumenten als piano en drums. Huidige Thaise popsterren behoren Tata Young, Christina Aguilar, Thongchai "Bird" McIntyre en Asanee & Wasan. Er zijn sites op het internet, waar u afzonderlijke nummers kunt downloaden door Thai popartiesten, of zelfs hele albums. Streaming radio is ook beschikbaar.

instructies

Hoe te downloaden

1 Bezoek de officiële site voor je favoriete Thaise kunstenaar; bijvoorbeeld Tata Young's is op http://www.tatayoung.com. Zij, en de meeste andere Thaise popsterren, bieden digitale muziek downloads via hun officiële websites. Vaak is het makkelijker om deze sites te navigeren als u de Thaise taal te kennen, maar de meeste bieden Engels versies, ook.

2 Klik op "Store", en blader door de verschillende keuzes beschikbaar.

3 Kies het nummer of album dat u wilt downloaden; Tata Young biedt haar huidige album te koop. Enkele andere kunstenaars kan u naar een externe site, of kunt u het direct van hun servers te downloaden.

4 Typ in uw betalingsgegevens.

5 Wacht tot de muziek te downloaden. Afhankelijk van de grootte van het bestand (en), kan dit enkele minuten duren. Als het klaar is, kunt u het openen via een mediaspeler zoals iTunes, en dans en zing mee met echte Thaise popmuziek.

Hints

  • Thaise popmuziek sites zoals www.baanthai.com, www.top10thaimusic.com/ of www.bakerymusic.com (de officiële site van Sony Music Thailand) bieden individuele Thai pop mp3's van vele verschillende kunstenaars, als gratis download of stream. Ze bieden zelfs muziekvideo's en andere multimedia-selecties. Echter, ze zelden bieden volledige albums te downloaden, als gevolg van het auteursrecht. Dit is een geweldige manier om een ​​klein voorproefje van de Thaise popmuziek gratis te krijgen. De meesten van hen vereisen enige kennis van de Thaise taal om de site te navigeren.
  • Luisteren naar Thaise popmuziek en radio kan een nuttige en leuke manier om de Thaise taal en cultuur te leren. Bij http://www.learningthai.com/radio/, kunt u luisteren om te leven Thaise radio stations als Radio 88: Radio No Problem, of downloaden fragmenten van Thai pop radiostations op uw eigen te luisteren.