Hoe maak je een tabel formaat in Excel gebruiken

Hoe maak je een tabel formaat in Excel gebruiken


Microsoft Excel spreadsheet-software. Spreadsheets zijn van nature georganiseerd in een tabel formaat. Zij worden gekenmerkt door rijen en kolommen, en bieden een raster dat soms wordt aangeduid als "tabel. ' In tegenstelling tot de tekstverwerkingsprogramma's, dat een methode voor tekst over vele rijen of paragrafen te typen bieden, in tabelvorm grids geven gelijk gewicht aan de horizontale organisatie van de gegevens in kolommen. Samen rijen en kolommen van een tweedimensionale tabel formaat die ideaal is voor het structureren van vele vormen van data. Deze stijl van data opslag kan ongebruikelijk zijn voor een beginner, maar de voordelen ervan zijn snel gerealiseerd.

instructies

1 Open Microsoft Excel. Het programma zal altijd in de map 'Programma's "van het menu" Start "worden vermeld. Een link naar de software kan ook worden weergegeven op het bureaublad van Windows.

2 Typ een kolomkop in de eerste cel van de eerste rij. Dit is cel "A1". Bijvoorbeeld, als uw spreadsheet informatie over mensen zal bevatten, kunt u "Naam" typt in deze cel.

3 Typ de volgende kolom kop in de tweede cel van de eerste rij, cel "B1." Zo kan deze cel het kopje "Telefoonnummer" bevatten, indien u deze gegevens in uw spreadsheet.

4 Typ extra kolomkoppen naar wens in een van de overige kolommen van de toer 1. U kan, bijvoorbeeld, type "Straat en huisnummer" in cel "C1", "City" in cel "D1" en "Zip" in cel "E1. "

5 Typ de eerste record van uw gegevens te beginnen in rij 2. In cel "A2", bijvoorbeeld, zou u de naam van een persoon te typen als dat kolomkop zegt "Naam."

6 Typ de extra velden gestructureerd door de tabelvorm in rij 2, met behulp van de kolomkoppen als een gids. Zodra u de gegevens in het kader van alle headers voor kolom 2 hebt ingevoerd, deze plaat is voltooid.

7 Voeg een ander record van gegevens in rij 3. Dit is de tweede record. Typ gegevens in de cellen die overeenkomen met de kolomkoppen, in de exacte wijze als aangegaan voor rij 2.

8 Klik met de rechtermuisknop op een kolomletter als je nodig hebt om nieuwe kolommen in te voegen als dat nodig is. De kolom letters zijn de letters boven rij 1, en ze beginnen met "A" en naar rechts te verplaatsen alfabetisch. Rechtermuisknop op een van deze en een pop-up menu verschijnt. Selecteer de optie "Invoegen" en een nieuwe column verschijnt. U kunt dan typt u de nieuwe kolom kop in de rij 1 van de nieuwe kolom.

9 Rechtermuisknop op een kolomletter en kies "verwijderen" als u wilt dat de kolom definitief te verwijderen.

10 Rechtermuisknop op een kolomletter en kies "verbergen" als die kolom nodig is, maar je wilt niet om het te zien. Dit is een handige functie van de Excel-tabel formaat. Soms gegevens worden bewaard en wordt niet gewist, maar de aanwezigheid van de kolom niet nodig wanneer daadwerkelijk bekijken van de gegevens van de tijd.

Hints

  • Kolommen een van de onderscheidende kenmerken van de tabel formaat. In plaats van alleen een opsomming van gegevens verticaal, in rijen, een Excel-spreadsheet gebruikt kolommen om veel verschillende, maar verwante stukjes informatie van een individuele rij te scheiden. Elke rij vertegenwoordigt dus een verzameling van de gegevens.
  • Als u met deze functies, zul je snel leren om effectief gebruik maken van de tabelvorm in Excel en beginnen om deze krachtige manier van het opslaan van gegevens te waarderen.