Problemen met een Samsung Monitor

Problemen met een Samsung Monitor


Als je problemen hebt met uw Samsung monitor, hoeft u niet om direct rush naar de reparatiewerkplaats en de lay-out van een hoop geld om het te repareren. U kunt proberen en het oplossen van het probleem zelf. En dit is niet het probleem op te lossen, heb je nog een aantal andere opties.

Diagnostiseren

Problemen met een Samsung Monitor


Als je problemen hebt met elke monitor, de dader is vaak de hoofddisplay. Enkele veel voorkomende problemen met de Samsung monitoren zijn scherm flikkeren wanneer aangesloten op een computer, het scherm flikkeren de hele tijd, of een "fuzzy" scherm. Ook veel monitors krijgen dode pixels en donkere vlekken op het scherm om geen reden bij allen. In het ergste geval, zal de computer niet op het display te sporen bij allen en de monitor zal niet eens ingeschakeld.

handmatige reset

Problemen met een Samsung Monitor


Schakel de monitor uit door op de knop te drukken. Vervolgens koppelt u de stekker uit de achterkant van de monitor en van de muur. Haal ook de DVI, VGA of HDMI-connector (afhankelijk van welke verbinding die u gebruikt) van zowel de monitor en uw computer. Wacht ongeveer 30 seconden en sluit beide snoeren. Druk op de knop nogmaals om de monitor weer aan te zetten. Als dit het probleem niet oplost, gaat u naar de volgende stap.

Controleer Monitor Settings

Het probleem met het display kan ook de instelling op uw monitor. Samsung monitoren hebben een bron knop op hen. Deze knop schakelt tussen input modes. Probeer het indrukken van de source-knop een paar keer naar de ingang te resetten.

Ook, probeer het doen van een kleur reset. Om dit te doen, druk op de menu-knop op uw monitor en heeft u de mogelijkheid reset onder het tabblad instelling te vinden.

Als dit het probleem niet oplost, gaat u naar de volgende stap.

een andere computer

Problemen met een Samsung Monitor


Soms geven problemen zijn niet met uw monitor, maar de grafische kaart van uw computer. Probeer de monitor op een andere computer en kijk of het werkt. Als het werkt, dan is het probleem waarschijnlijk bij de computer en de monitor niet.

Wat nu te doen

Problemen met een Samsung Monitor


De bovenstaande stappen zijn alles wat je moet doen om de monitor zelf oplossen (tenzij je eerdere ervaring met het repareren van monitoren).

Samsung heeft een 3-jaar garantie op alle monitors. Dus, als je nog steeds binnen de 3 jaar na de oorspronkelijke datum van aankoop, zullen ze ofwel sturen u een nieuwe monitor of reparatie van jou volledig gratis. U moet het ontvangstbewijs voor uw monitor, het model van uw monitor en het serienummer. Vul dan een Samsung service request online (zie bronnen voor link).

Nadat u het formulier ingevuld, zal Samsung u e-mail een gratis pre-paid verzendkosten label. Het enige wat je hoeft te doen is laat de monitor uit bij uw plaatselijke UPS. Je zal ofwel ontvangt u een nieuwe monitor of de monitor wordt binnen 10 dagen van de scheepvaart worden gerepareerd.