Wat is Swype voor de DROID?

Swype is een tekstinvoer applicatie, ontworpen door Swype Inc., voor gebruik in apparaten die gebruik maken van touch screens. Ontworpen om over een breed scala van touch-screen uitgeruste apparaten werken, Swype beschikt over de mogelijkheid om naar boven te voeren van 40 woorden per minuut. Het Android besturingssysteem, ontwikkeld door Google, is een van de vele platforms die Swype loopt.

Swype

Swype werkt als een verbeterde virtueel toetsenbord voor touch-screen gebruikers. Het werd ontworpen om de gebruiker een heel woord in te voeren, zonder zelfs tillen haar vinger of stylus pen-tip van het scherm. Een gebruiker eenvoudig sleept zijn vinger over het scherm, het traceren van een pad over de letters in een woord dat hij wil spellen. Het programma stelt vervolgens het woord uit de letters getraceerd. website van Swype, zelfs prat op dat de nauwkeurigheid geen probleem hoeft te zijn, zolang de gebruiker de letters die ze nodig heeft terwijl ze het woord sporen raakt.

Kenmerken

Swype is ontworpen met een aantal functies om het gemak van het gebruik te verbeteren en tekstinvoer snelheid. Dit geldt ook voor de automatische afstand tussen de woorden, automatische spelling correctie en een snelkoppeling voor activering. Het is ingebouwd woordenboek komt voorgeladen met 65.000 woorden, en kan worden onderwezen nieuwe door gebruik. Het bevat ook automatische ondersteuning voor geaccentueerde tekens, 50 symbolen, een statistisch tracker om uw snelheid te controleren, en een automatisch hulpsysteem. Swype heeft ook een interactieve tutorial voor nieuwe gebruikers, en een slider te fine-tunen van de programma parameters op basis van de vraag of je een wilt "snellere respons," of willen het aan te passen aan "slordiger Input."

bestek

Het Swype applicatie zelf heeft een klein bestand, waarvoor slechts 500KB naar 900KB aan opslagruimte, en 250KB voor het woordenboek database. Het programma is onderverdeeld in drie delen, waaronder de ingangsweg analysator die bepaalt welk woord de gebruiker typt, en het woordenboek database om woorden te corresponderen met de ingang vinden. Het bevat ook een gebruikersinterface die door ontwikkelaars kan worden aangepast om het beste passen bij hun platform. Het Swype-interface wordt gepresenteerd als een QWERTY-toetsenbord voor gebruiksgemak.

Android Ondersteuning

Swype is beschikbaar voor alle apparaten die draaien op het Android-besturingssysteem, met inbegrip van touch-screen uitgeruste smartphones en tablets. Met ingang van de publicatie, versie 3 van Swype is beschikbaar voor gebruikers als een open beta, en bevat speciale functies voor tablets.